ed sheeran - x | 10th anniversary edition | 2024.

Ed Sheeran obilježava desetu godišnjicu svog hit albuma “X”!

Ed Sheeran slavi desetu godišnjicu svog drugog studijskog albuma “X” posebnim izdanjem! A ovo jubilarno izdanje sadrži devet bonus pjesama, od kojih nijedna nije nikada objavljena na vinilu, uključujući “I See Fire” i “All of the Stars”.

Dodajmo da je deset godina od originalnog datuma izdanja, album X do sada premašio 22 milijuna globalnih prodaja. Također, generirao je hit singlove Don’t i Sing koji individualno broje preko 500 milijuna streamova na Spotifyu. A hitovi Photograph i Thinking Out Loud zasebno su prikupili preko 2.5 milijarde streamova na Spotifyu.

Nezaboravne hitove s ovog albuma, uz brojne uspješnice s albuma “+”, “÷” i “” će Hrvatska imati priliku čuti uživo na spektaklu koji Ed Sheeran sprema u subotu, 10. kolovoza 2024. godine, na zagrebačkom Hipodromu, u sklopu svoje Mathematicians turneje. Ususret ovom koncertu Dancing Bear je pripremio poslasticu za sve fanove globalne superzvijezde. A koju mogu pronaći sva njegova izdanja po akcijskim cijenama u svim Dancing Bear dućanima. Ukratko, album X (10th Anniversary Edition) pronađite u svim Dancing Bear dućanima kao i putem njihovog webshopa na adresi dancingbear.hr. A što Ed Sheeran još radi i priprema doznajte putem njegovog Facebook profila.

VIDEO: Ed Sheeran – Thinking Out Loud & Sing

Tagged