dua lipa - we`re good | 2021.

Dua Lipa predstavlja singl “We’re Good” i spot inspiriran filmom “Titanic”

Dua Lipa je 2021. godinu startala izbacivanjem novog novcatog singla “We’re Good”! Pjesma je pronašla svoje mjesto na svježe objavljenom deluxe izdanju albuma “Future Nostalgia – Moonlight Edition”, izdanju na kojem su se našli i novi singlovi “Not My Problem” feat. JID i “If It Ain’t Me”.

We’re Good je izašao u pratnji spota inspiriranim filmskim klasikom Titanic, a pjesma govori o vezama koje imaju sretan završetak. Neka vam glavom ne prolaze prljave aluzije kada kažemo sretan završetak jer se Dua Lipa nije na to referirala. Mislila je na prekide koji su prošli u prijateljskom tonu, punom međusobnog poštovanja…

Inače, Future Nostalgia – Moonlight Edition nastavak je uspješne sage Future Nostalgia, drugog albuma Due Lipe koji je prodan u 6 milijuna primjeraka diljem svijeta. Osim jednog od najistaknutijeg albuma prošle godine, Dua Lipa je u 2020. iza sebe ostavila remixano izdanje Club Future Nostalgia. Uz to, udružila je snage i s legendarnom Kylie Minogue u posebnom izdanju njene pjesme Real Groove (Studio 2054 Remix). Dakako, nemoguće je nabrojati sve uspjehe koje je britansko-kosovska glazbenica nanizala u posljednje vrijeme. Unatoč tome, ipak ćemo nabrojati još neke od uspjeha u moru priznanja i rekorda koje Dua ima u svojoj kolekciji.

Dua iza sebe ima 6 nominacija za Grammy dok joj dva zlatna glazbena kipića već stoje u vitrini

Također, obara rekorde slušanosti na streaming servisima, čemu u prilog ide podatak da je Dua Lipa prva pjevačica čija su četiri singla preslušana više od milijardu puta na Spotifyju. Rekordi nisu prisutni samo na digitalnim platformama, već i na radio postajama u gotovo svakom kutku svijeta.

Jedan od kutaka svijeta u kojem su njene pjesme rado slušane je i Hrvatska, što potvrđuje podatak da je čak dva tjedna imala devet pjesama na listi ARC 100, listi najslušanijih stranih pjesama na hrvatskim radio postajama, a nekoliko tjedana imala je čak sedam pjesama. Time je Dua Lipa postala prvi izvođač u povijesti mjerenja slušanosti u Hrvatskoj kojem je uspjelo izdominirati domaći radijski eter s tolikim brojem hitova. Više o Dui doznajte na njezinoj mrežnoj stranici na adresi dualipa.com.

VIDEO: Dua Lipa – We’re Good

Tagged