cher - living proof & closer to the truth | 2024.

Cher oduševljava fanove posebnim vinilnim izdanjima te proširenim digitalnim verzijama njezinih klasičnih albuma “Living Proof” i “Closer to the Truth”

Legendarna Cher oduševljava fanove posebnim vinilnim izdanjima te proširenim digitalnim verzijama njezinih klasičnih albuma “Living Proof” i “Closer to the Truth”. I dodajmo, “Living Proof” tiskan je na vinilu mliječno zelene boje, dok je vinil “Closer to the Truth” dostupan u prekrasnoj kremastoj bež boji.

Nakon globalnog uspjeha njezinog četverostruko platinastog albuma Believe iz 1998. godine, Cher se vratila 2001. godine sa svojim 24. studijskim albumom Living Proof. Album je te godine debitirao na 9. mjestu Billboardove ljestvice albuma. I podsjetimo, sadržavao je hitove Song for the lonely, A different kind of love song i When the money’s gone.

Njezin idući album Closer to the Truth debitirao je na 3. mjestu Billboardove ljestvice albuma 2013. godine. Dodajmo, proizveo je nekoliko hitova na Dance Club ljestvici, uključujući i Woman’s World koji je došao do broja 1. I dodajmo, nova vinilna i digitalna izdanja albuma uključuju i dojmljivu pjesmu You haven’t seen the last of me. Ona se, podsjetimo, nalazila originalno na soundtracku filma Burlesque iz 2010. godine. A albume “Living Proof” i “Closer to the Truth” pronađite u svim Dancing Bear dućanima. No, možete ih kupiti i putem njihovog webshopa na adresi dancingbear.hr. Što Cher upravo sada radi i stvara doznajte putem njezinom Instagram profila.

VIDEO: Cher – Song for the lonely & Womans world

Tagged