castaway souls | louis juckovich | foto: nataša muller | 2023.

Castaway Souls, sisački glazbeni projekt, predstavlja singl “Haljina za ples”

Sisački glazbeni projekt Castaway Souls predstavlja singl “Haljina za ples”, koji najavljuje novi studijski album čija se objava očekuje tijekom tekuće, 2023. godine. Prelijepu akustičnu kompoziciju je skladao Louis Juckovich, a na snimanju pjesme je sudjelovao svestrani nizozemski usnoharmonikaš Leon van Egmond.

“To je onaj osjećaj kada nekoga sretneš, a nisi siguran da li se poznajete. Često viđena slika, zar ne? No, onda nastupa trenutak kada spoznaš da osoba koju zapravo poznaješ pripada nekoj drugoj generaciji, iz nekog minulog vremenskog perioda. I eto zgodne teme za pjesmu. Haljina za ples je na neki način satira o romansi djevojke i muškarca u najboljim godinama. Pjesma o generacijskim sličnostima i načinu premošćivanja nezaobilazno prisutnih razlika te naravno, o slavlju zbog sklapanja novog prijateljstva”, rekao je Louis Juckovich.

Castaway Souls je glazbeni projekt iz Siska predvođen gitaristom, vokalom i autorom Louisom Juckovichem. Javnosti su se predstavili LP-em Demons from the Attic, EP-em I’ll Be Flying Tonight te brojnim singlovima. Širok spektar glazbenih utjecaja, raznovrsnost tekstualnih tema te složenost aranžmana pokazali su na albumu Between Surreal and Reality, a pjesmom Kazaljke te aktualnim singlom Haljina za ples dokazali su kako kvalitetne tekstove mogu pisati i na hrvatskom jeziku. Više o ovom sisačkom bendu doznajte na mrežnim stranicama glazbene kuće Spona.

AUDIO: Castaway Souls – Haljina za ples

Tagged