boris štok - jesmo li jedini | 2022.

Boris Štok predstavlja pjesmu “Jesmo li jedini”, kao simbol novog perioda u njegovom životu

Boris Štok ima novi singl “Jesmo li jedini”, a za njega predstavlja i videospot. A u vrijeme kada je nastala ova pjesma Borisu su se dogodile neke velike i lijepe promjene u životu… Pjesma “Jesmo li jedini” ujedno najavljuje i niz koncertnih nastupa Borisa i njegovog benda.

A o ljetu koje je pred vratima sam Boris kaže: “Planovi su svirati i snimati, uživati u svim mirisima i okusima glazbe. Koncertna sezona je već počela. Prije nekoliko tjedana svirali smo vikend na Krku, a u subotu, 14. svibnja smo u Zagrebu na Future scope festivalu 2022. U četvrtak, 2. lipnja, također na Jarunu i to na Beer craft festivalu, u nedjelju, 7. kolovoza, u Vodicama… Umeđuvremenu čekam potvrde još nekih datuma, prije službene objave. A za jesen pripremam još jedan singl te vjerojatno i album. Dakle puno posla i izazova i super da je tako.”

Promjene u Borisovom životu stvorile su pjesmu “Jesmo li jedini”

“Sve je to bilo vrlo inspirativno za tekst i senibilitet pjesme, njen intimni karakter… Osobno, to mi je jedna od najdražih pjesama. U glazbenom smislu, zadnje vrijeme slušao sam dosta London Grammar pa smo zvukom i produkcijom htjeli ići u tom smjeru. Htjeli smo dobiti taj svjetski i britanski zvuk. Takvu produkciju, stilski i aranžmanima u Hrvatskoj ne radi nitko i vjerujem da smo uspjeli. Slojevito, na trenutke možda malo mračniji pop, ali vrlo melodično i pjevno. Htio sam dobiti taj diskretni puls ritmični u pozadini u kombinaciji sa timpanima, orkestracijom i elektronikom. Glazbu i produkciju potpisujemo zajedno Darko Terlević i ja, tekst je moj, a sve je miksao i masterizirao Matej Zec“, rekao je Boris o svojoj novoj pjesmi.

Redatelj videospota je fantastični i talentirani Dario Radusin koji je za vizualnu priču pjesme angažirao i Klaru Mucci, uspješnu mladu glumicu koja karijeru uspješno gradi izvan granica država naše regije. Dodajmo da je ova lijepa splićanka s ponosom je ponijela jednu od glavnih ženskih ulogu u austrijskoj seriji The Ibiza Affair. Serija donosi priču o Aferi Ibiza, koja je prije nekoliko godine upisana na stranice austrijske povijesti. Više informacija o Borisu doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO: Boris Štok – Jesmo li jedini

Tagged