boris štok | diskont tv | 2024.

Boris Štok nastupio s bendom u Diskontu i izveo tri pjesme – “Kao mi”, “Još jednom” i “Voli me još ovu noć”

Prvi Diskont u 2024. godini donosi jedinstveni nastup koji priređuje Boris Štok iz kultnog Quasarra. A kako bi ovaj nastup bio potpun, nastupio je i Borisov prateći benda u sastavu Darko Terlević, Dino Šimonović, Jelena Fabijan, Anja Stanić, Nikola Mesarek, Dorian Cuculić i Davor Krmpotić. On su za ovaj nastup odabrali i odsvirali tri pjesme. A to su “Kao mi”, jedan od njegovih posljednjih singlova “Još jednom” te prekrasnu obradu pjesme “Voli me još ovu noć” novovalnih riječana Denis & Denis. A kako zvuče? Poslušajte u videu na kraju ovog teksta.

Nova glazbena emisija Diskont zajednički je projekt Rock&Offa i Iskona. A ona na tjednoj bazi ugošćuje naše talentirane glazbenike u veselom interijeru retro marketa. Izvođači i bendovi koji su do sada nastupili u Diskontu su Bore Balboa, Jonathan, Je Veux, Brkovi, Djeca!, Tidal Pull, Kandžija, Mile Kekin, BluVinil i The Gentleman. Dodajmo, osim na YouTubeu, Diskont se može pratiti u prvoj hrvatskoj digitalnoj videoteci Rock&Off na Iskonovim TV platformama. Pristup videoteci besplatan je svim korisnicima, koji ujedno mogu prvi pratiti nove epizode Diskonta srijedom navečer!

Podsjetimo, Diskont je nastao u koprodukciji Iskona i Rock&OFF-a, inspiriran sličnim međunarodnim konceptima koji se bave glazbenom promocijom putem digitalnih kanala. Specifičan je po tome da se puno pažnje ulaže u kvalitetu audio zapisa, ali i po samom konceptu te interijeru marketa u kojem su smješteni domaćom glazbom inspirirani proizvodi i akcije. Novi nastupi u Diskontu objavljivat će se četvrtkom sve do završetka serijala. A dodatni sadržaji te kratki intervjui s izvođačima mogu se pratiti i službenoj Facebook stranici.

VIDEO: Boris Štok na Diskont TV-u!

Tagged