afterlife ft. stjepan lach - dragi je moj | 2023.

Afterlife u suradnji s glazbenikom Stjepanom Lachom predstavlja singl “Dragi je moj”

Bend Afterlife ima novi singl, a njega je snimio u suradnji s glazbenikom Stjepanom Lachom! Novi singl nosi naziv “Dragi je moj” i donosi snažnu duhovnu poruku ljubavi i nade. “Dragi je moj” autorsko djelo tekstopisca Kristijana Jalšića, člana Afterlifea, dok je za glazbu uz Kristijana zaslužna pjevačica benda Ivona Bunčić i Dominik Lučić iz LE Produkcije, koji je zaslužan i za izuzetno vješt aranžman i produkciju. Snimanje pjesme i finalni miks i mastering obavljeni su u studiju Šišmiš pod vodstvom Zorana Švigira Švigija.

Tekst pjesme Dragi je moj nadahnut Pjesmom nad pjesmama te prikazuje Isusovu ljubav prema Crkvi, simbolički predstavljenu u liku Zaručnika i Zaručnice. Glavni glumci Bruno Zadro i Jana Karaula prenose tu inspirativnu priču, dok je vjeroučitelj Danijel Markešić iz Popovače preuzeo ulogu svećenika.

Afterlife je okupio izvanredan tim glazbenika za snimanje pjesme. Marko Javorski, član benda odsvirao je akustičnu i električnu gitaru, Alen Svetopetrić bas gitaru, Mario Klarić bubnjeve, Dominik Lučić klavijature i Matej Mihaljević violine. Kornelija Palić Papafava i Dominik Lučić dodatno su obogatili vokalnu izvedbu pjesme kao prateći vokali.

Pjesma “Dragi je moj” će nadahnuti i dotaknuti srca mnogih

Za vizualni dio pjesme zaslužan je talentirani kamerman Filip Bašić, dok režiju i montažu spota potpisuje Kristijan Jalšić. U spotu se još nalaze i prijatelji grupe Afterlife, a oni su Igor Ilić, Stjepan Vranjković i Valentina Naglić, koja se pobrinula za šminku i pomagala tijekom cijelog procesa snimanja.

Afterlife zahvaljuje Jasni Matok, vlasnici salona vjenčanica i haljina I Do Weddings čije haljine Ivona nosi u spotu. Haljine su vrhunske kvalitete i nose ih poznate pjevačice poput Maje Šuput i Nine Badrić, ali i Izabel Kovačić. Uz to, Afterlife izražava zahvalnost obitelji Škriljevečki iz Zagreba i njihovom salonu za muška odijela Suit Up! na elegantnom odijelu koje se nalazi u spotu. A posebna zahvala ide i velečasnom Marijanu Štinglu, upravitelju Župe Voloder koji uvijek podržava projekte i zamisli grupe Afterlife te bez njega ova pjesma ne bi bila moguća.

“Hvala dragom Bogu i Duhu Svetome što nas je inspirirao. Duboko vjerujemo da će Dragi je moj nadahnuti i dotaknuti srca mnogih. Voljeli bismo da ju mladenci pronađu kao pjesmu kojom će slaviti Isusa na svojim vjenčanjima. A tko zna, možda čak i na prvim plesovima. Ali naravno, pjesma je namijenjena svima, ne samo mladencima. Vjerujemo da u njoj ima nešto posebno. I neka se Bog proslavi kroz svako njezino slušanje”, rekao je Kristijan iz benda Afterlife. A ovaj bend možete pratiti putem njigovog Instagram profila.

VIDEO: Afterlife ft. Stjepan Lach – Dragi je moj

Tagged