akc attack | not live not dead | dj zmayo | 2020.

Not live, not dead | AKC Attack predstavlja novi klupski virtualni program kojeg otvara DJ Zmayo u petak, 17. travnja 2019. godine

AKC Attack poziva na zajedničko gledanje video sessiona kroz novi klupski virtualni program “not live, not dead”. Prvo izdanje programa održat će se u petak, 17. travnja 2019. godine od 21 sat na Attackovoj Facebook stranici. A premijerni nastup rezerviran je za zagrebačkog producenta i DJ-ja Zmayu iz Pistorero Recordingsa.

Not live, not dead je novi program AKC Attacka. Program je fokusiran na snimanje, montažu i post-produkciji video sessiona. Kroz program organizatori žele realizirati ideje i planove za nastavak rada kluba i izvođača u ovom izazovnom razdoblju. Prvi gost u psihodeličnoj kolaboraciji AKC Attacka & Hybrida je Zmayo. A on je DJ s raznolikim setovima s kojima broji niz nastupa od velikih festivala pa sve do manjih underground partyja. Situacija nam nalaže da se “povučemo u svoja četiri zida” i nastavimo s onim što najviše volimo, odgovorno radimo na rastu scene u prostoru svima nam poznatog kluba Attack.

DJ Zmayo je label manager Pistolero Recordingsa te rezident DJ i organizator Pistolero partya u Zagrebu. Iako se na početku njegov stil bazirao na breakbeat / tech funk setovima, u zadnji vrijeme kreće se prema psygressive žanru. Pistolero Rec je već svima dobro znani label na kojem možete pronaći veliki broj kvalitetnih i vrhunskih izdanja. Što još DJ Zmayo radi i stvara provjerite na njegovoj Soundcloud stranici.

VIDEO: Zmayo (aka Mayix) | Top DJ Room EP#71

Tagged