leap summit 2020 | zagreb croatia

LEAP Summit 2020 – razgovori o poduzetništvu, novim tehnologijama, globalnim trendovima i održivom razvoju

LEAP Summit, jedna od najvećih međunarodnih konferencija u Hrvatskoj, slavi svoj peti rođendan! Sve je započeo kao ideja mladih i entuzijastičnih studenata, a samo pet godina kasnije ova konferencija slovi za jednu od najvažnijih u ovoj industriji. A tome svjedoči i sve veći broj međunarodnih predavača te sudionika. Ovo, jubilarno slavljeničko izdanje LEAP Summita, održat će se u četvrtak i petak, 26. i 27. ožujka 2020. godine u Branimir Mingle Mallu, točnije u dvoranama kina CineStar Zagreb. I dodajmo, okupit će preko 3.000 sudionika iz 40 zemalja svijeta.

Nakon iznimno uspješnog prošlogodišnjeg izdanja, koje su obilježili govori i prezentacije brojnih poduzetnika, predstavnika kompanija i inspirativnih predavača, ove, 2020. godine, ljestvica je podignuta još više. A organizatori najavljuju da će ovo biti najbolje i najveće izdanje do sada! Tako će svoja predavanja održati više od 80 govornika, a u fokusu će biti brojne teme. I to one vezane uz poduzetništvo, nove tehnologije, globalne trendove, održivi razvoj te pozitivne promjene.

Prijave za peto jubilarno izdanje LEAP Summita su otvorene, a sudjelovanje je i ove godine besplatno. Generalni partner LEAP Summita 2020 je Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, a konferencija se održava pod pokroviteljstvom hrvatskog predsjedanja Vijećem Europe. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama konferencije na adresi leapsummit.com.

LEAP Summit je pravo mjesto za otkrivanje budućnosti

U posljednje četiri godine LEAP Summit je posjetilo više od 10.000 sudionika iz više od 40 zemalja svijeta. Više od 300 predavača gostovalo je na jednoj od LEAP pozornica. A oni su prezentirali najnovije ideje, uspjehe, znanje te dostignuća.

“Uz paralelna predavanja na čak pet pozornica, sudionici će imati prilike slušati svjetski poznate govornike iz raznih industrija. Yannick Theler, direktor Ubisofta, Matt Roberts koji je globalni direktor istraživanja u Formuli 1 te Anne Skare Nielsen, poznata skandinavska futuristkinja, samo su neka od trenutno poznatih imena koja će nam se pridružiti u Zagrebu. Ove smo godine još više obogatili naš networking program, a tu su i poduzetnička natjecanja te panel rasprave za sve sudionike”, rekao je Andrej Hanzir, projektni voditelj LEAP Summita.

Tagged