gnk dinamo zagreb - stadion maksimir - arieal photo - rujan 2012.

NOGOMET UŽIVO: Dinamo u kupu igra protiv NK Ferdinandovca – doznajte gdje možete gledati prijenos

Dinamo Zagreb u sklopu šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa gostuje u Ferdinandovcu, kod istoimenog nogometnog kluba – NK Ferdinandovca. Utakmica je na rasporedu u subotu, 26. rujna 2020. godine u 15 sati. Sve osim visoke pobjede plavih bilo bi veliko iznenađenje. Dolazak hrvatskog nogometnog prvaka u Podravinu veliki je događaj, kao i obično u Kupu kada klubovi iz vrha hrvatskog nogometa gostuju u manjim sredinama.

Početni sastavi

Ferdinandovac: Perišić – Đipalo, Kožar, Turković, Carek – Karan, Begović, Karlovčan, Fuček, Jasenko – Križanović

Dinamo: Zagorac – Stojanović, Theophile, Šutalo, Leovac – Burton – Menalo, Gojak, Ivanušec, Marin – Andrić

O NK Ferdinandovcu

NK Ferdinandovac je nogometni klub iz Ferdinandovca, a trenutačno se natječe se u 1. ŽNL Koprivničko – križevačkoj. Klub je osnovan 1948. godine, a igraju na stadionu koji prima 500 gledatelja. Trener je Mladen Karan, iskusan nogometni stručnjak s dugim stažem na klupama lokalnih klubov.

1. Županijska nogometna liga Koprivničko – križevačka je liga petog stupnja nogometnih natjecanja u Hrvatskoj te prvog na području Koprivničko – križevačke županije. U ovoj ligi prvoplasirani klub prelazi u viši rang – MŽNL Bjelovar – Koprivnica – Vinkovci, a posljednje plasirani klubovi ispadaju u 2. ŽNL Koprivničko – križevačku. Klubovi koji nastupaju u ovoj ligi su sa područja Koprivničko – križevačke županije.

Gdje gledati prijenos utakmice 1/16 finala kupa Ferdinandovac – Dinamo

Utakmicu uživo možete gledati preko Youtube streama na stranici ZGportala.

Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos utakmice, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged