nikola grmoja, zvonimir troskot i božo petrov - most nezavisnih lista - 2020

Zvonimir Troskot postao povjerenik Mosta nezavisnih lista za Grad Zagreb

Zvonimir Troskot postao je povjerenik stranke “Most nezavisnih lista” za Grad Zagreb, a bit će zadužen za “izgradnju strukturalno i organizacijski jakog Mosta u glavnome gradu Hrvatske”.

Troskota je kao Mostovog povjerenika predstavio predsjednik Mosta Božo Petrov koji je istaknuo kako će Most biti snaga u gradu Zagrebu i igrat će važnu ulogu na lokalnim izborima: ”Treba nam jak tim i to je razlog zašto je Most odabrao Zvonimira Troskota za povjerenika u gradu Zagrebu. S njim na čelu postići ćemo zacrtano.”

“Mislimo da je taj trenutak baš sada, trenutak za izgradnju strukture u Zagrebu, obzirom da ćemo igrati izrazito važnu ulogu na lokalnim izborima, pogotovo u Zagrebu”, rekao je Zvonimir Troskot, osvrnuvši se na izjavu Bože Petrova iz izborne noći, koji je tada rekao kako vrijeme Mosta tek dolazi.

Troskot je naglasio kako je sa svojim timom već krenuo u izgradnju strukture Mosta po gradskim četvrtima i mjesnim odborima, što je i priprema za lokalne izbore koji nisu jedini cilj: “Cilj je izgradnja snažne strukture i organizacije Mosta Zagreb koji će biti najsnažniji stup Mosta.”

Zvonimir Toskot je predstavio i izborni stožer koji će nositi organizaciju Mosta Zagreb

Također, pozvao je sve koji se žele pridružiti izgradnji strukture Mosta grada Zagreba da to i naprave kako bi učinili Most Zagreb što snažnijim.

Podršku Troskotu u izgradnji snažne podružnice Mosta u glavnome gradu dao je i politički tajnik Mosta Nikola Grmoja: “Želimo ono što smo napravili na parlamentarnim izborima u Zagrebu sada pretočiti u rezultat na lokalnim izborima. Prva smo politička opcija koja je pripremila izborni stožer i počela se pripremati za lokalne izbore.”

Grmoja je kao i Troskot, naglasio kako je Mostov cilj osim lokalnih izbora i izgradnja dugoročno snažnog Mosta u Zagrebu. A više o Mostu nezavisnih lista doznajte na njihovoj mrežnoj stranici na adresi most-nl.com.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -