mercedes citaro / zet zagreb

ZET 1. veljače pojačava vozni red u tramvajskom i autobusnom prometu

U tramvajskom i autobusnom prometu ZET-a od ponedjeljka, 1. veljače 2021. godine ponovno će se primjenjivati uobičajeni vozni red.

To znači da će linije koje su proteklih mjesec dana prometovale prema prilagođenom, reduciranom rasporedu vožnji, ponovno prometovati pojačanim intenzitetom.


Istog dana učenici osnovnih škola vraćaju se u školske klupe, a što podrazumijeva i povećan broj djece na zagrebačkim cestama. Stoga apeliramo na vozače, kao i ostale sudionike u prometu, na pojačan oprez i poštivanje prometnih propisa i znakova.Podsjećamo kako je odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite obavezno nošenje medicinske maske ili maske za lice u javnom prijevozu te je ograničen broj putnika u vozilima na maksimalno 40 posto ukupnog kapaciteta.

Sve putnike se moli da, kao i do sada, budu savjesni i odgovorni kako bi javni gradski prijevoz funkcionirao nesmetano i bez poteškoća. Novi vozni red za svaku pojačanu liniju bit će dostupan na početno – krajnjim stajalištima, kao i na internetskoj stranici ZET-a na adresi zet.hr.

Tagged