grškovićeva ulica, medveščak, zagreb | 2019.

Zbog obnove Grškovićeve mijenjaju se trase autobusa za Mirogoj

Promet Grškovićevom ulicom, od raskrižja s Ulicom Medveščak do Rockefellerove ulice, bit će obustavljen od ponedjeljka, 12. kolovoza, do očekivanog završetka radova u petak, 6. rujna 2019. godine. Zbog toga će autobusne linije 106 (Kaptol – Mirogoj – Krematorij), 201 (Kaptol – Kvaternikov trg), 203 (Svetice – Vinec – Kaptol), 226 (Kaptol – Remete – Svetice) i 238 (Kaptol – Kozjak) prometovati izmijenjenim trasama. Autobusi linija 201 i 238 vozit će s terminala Kaptol uobičajenom trasom do Denegenove ulice, skretati desno u Ulicu Medveščak, zatim desno na Mirogojsku cestu, desno u Aleju Hermanna Bollea te voze desno Bijeničkom cestom do kružnog toka gdje se polukružno okreću i vraćaju se na Bijeničku cestu otkuda nastavljaju redovnom trasom do krajnjih odredišta.


Pri povratku, autobusi voze uobičajenom trasom do kružnog toka na raskrižju Bijeničke ceste i Grškovićeve ulice, polukružno se okreću i nastavljaju Bijeničkom, skreću lijevo na Aleju Hermanna Bollea, lijevo na Mirogojsku cestu, opet lijevo u Ulicu Medveščak, zatim desno u Degenovu ulicu i lijevo na Kaptol.

Na trasi autobusnih linija 201 i 238, u smjeru Kaptola, uspostavit će se privremena stajališta na Aleji Hermanna Bollea kod k.br. 6 i u Ulici Medveščak kod k.br. 9, a u smjeru Srebrnjaka na Aleji Hermanna Bollea u zoni k.br. 7.

Autobusi linija 106, 203 i 226 vozit će s terminala Kaptol uobičajenom trasom do Degenove ulice, skretati lijevo u Ulicu Medveščak, nastaviti desno Mirogojskom cestom do kružnog toka Mirogoj gdje se polukružno okreću te skreću desno na Remetsku cestu i nastavljaju uobičajenom trasom do krajnjih odredišta. Pri povratku autobusi voze istom izmijenjenom trasom.

U smjeru Kaptola, autobusi linija 106, 203 i 226 zaustavljat će se na privremenim stajalištima na Mirogoju u sjevernoj zoni kružnog toka i u Ulici Medveščak kod k.br. 9, a u smjeru Krematorija također će biti uspostavljeno stajalište u južnoj zoni kružnog toka na Mirogoju.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged