terminal črnomerec, zagreb / rujan 2012.

Žagarova ulica je zbog radova zatvorena 22. 8. – linije 121 i 142 voze okolo

Žagarova ulica u Vrapču će zbog radova biti povremeno zatvarana za promet. Tako će autobusne linije ZET-a 121 (Črnomerec – Karažnik – Gajnice) i 142 (Vrapčanska aleja – Jačkovina) prometovati izmijenjenim trasama u subotu, 22. kolovoza 2020. godine, od 7 do 17 sati.

Autobus linije 121 vozit će s terminala Črnomerec uobičajenom trasom, dok će iz Gajnica voziti redovnom trasom do raskrižja Bolničke ceste i Ulice Majke Terezije. Kako je Žagarova zatvorena, autobus skreće desno u Ulicu Majke Terezije, lijevo u Ilicu te nastavlja redovnom trasom do terminala Črnomerec.


U smjeru Črnomerca linija 121 neće koristiti stajalište na Vrapčanskoj cesti, a autobus će se zaustavljati na stajalištu Vrapčanska u Ilici.

Autobusi linije 142 vozit će uobičajenom trasom do raskrižja Ulice Branimira Gušića i Bolničke ceste, skrenuti desno na Bolničku cestu, lijevo u Ulicu Majke Terezije, desno na Vrapčansku aleju i nastaviti do krajnjeg odredišta. Linija 142 neće za vrijeme radova koristiti stajalište Vrapčanska. Više informacija o prometu u Zagrebu na mrežnim stranicama Zagrebačkog Holdinga na adresi holdingcentar.zgh.hr.

Tagged