tramvaj tmk2200 / avenija dubrovnik, zagreb / siječanj 2014.

Za vikend se obustavlja tramvajski promet Novim Zagrebom – tramvaje zamjenjuje bus 607

Zbog radova na tramvajskoj infrastrukturi, u subotu i nedjelju, 19. i 20. listopada 2019. godine, bit će obustavljen tramvajski promet Novim Zagrebom. Kao supstitucija bit će produžena autobusna linija 607 koja će prometovati na dionici “Savski most – Avenija Dubrovnik – Držićeva – Ulica grada Vukovara”!


Autobus će se polukružno okretati na raskrižju Avenije Marina Držića i Ulice grada Vukovara te će ulazno – izlazno stajalište biti u Držićevoj (kod Dione).

Autobusna linija Savski most – Ulica grada Vukovara prometovat će pojačanim intenzitetom u odnosu na redovnu liniju 607.

Noćna linija 31 prometovat će uobičajenom trasom.

Za vrijeme izvođenja radova, tramvajske linije 6 i 7 prometovat će izmijenjenim trasama:

  • linija 6: Črnomerec – Trg bana Josipa Jelačića – Glavni kolodvor – Autobusni kolodvor – Heinzelova – Žitnjak
  • linija 7: Dubec – Dubrava – Kvaternikov trg – Autobusni kolodvor – Heinzelova – Žitnjak

Izmjene na ostalim linijama ZET-a

U subotu, 19. listopada, od 7 do 17 sati, tramvajsko stajalište Kvaternikov trg u smjeru istoka neće biti u funkciji zbog postavljanja nadstrešnice te će linije 4 (Savski most – Dubec), 11 (Črnomerec – Dubec) i 12 (Ljubljanica – Dubrava) koristiti privremeno stajalište koje će biti 100 metara zapadno, u Vlaškoj ulici ispred kućnog broja 122.

Autobusna linija 127 (Črnomerec – Mikulići) bit će privremeno obustavljena u subotu, 19. listopada, od 9 do 17 sati, zbog radova koji uvjetuju zatvaranje za promet dijela ulice Fraterščica kod kućnog broja 9.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged