bus 151 kustošijanska - završje - vrapčanska / zet zagreb / 2021.

Uvodi se autobusna linija 151 koja će voziti na trasi Kustošijanska – Završje – Vrapčanska

Grad Zagreb će uskoro biti bogatiji za još jednu autobusnu liniju – u promet se pušta linija 151 koja će povezati autobusno okretište “Kustošijanska”, ulice Završje, Trdice te Vrapčansku ulicu. Nova autobusna linija uvodi se zbog “potreba stanovnika naselja Završja i Trdica za pojačanim prometnim povezivanjem s drugim dijelovima grada Zagreba”.


Autobusna linija 151 kreće s radom tijekom jutarnjih sati u ponedjeljak, 30. studenog 2021. godine. Polazit će sa stajališta Završje na okretištu u Kustošijanskoj ulici i prometovat će do Vrapčanske ulice, sve do novoizgrađenog okretišta na Trgu Stjepana Severa. Dodajmo da će se autobus na trasi duljine 4,7 kilometara zaustavljati na još pet usputnih stajališta.

Na liniji 151 Kustošijanska – Završje – Vrapčanska vozit će minibus

Na novu autobusnu liniju 151 bit će raspoređen jedan mini autobus. On će radnim danom, subotom i nedjeljom ostvarivati polaske svakih 30 minuta. Linija će prometovati prema voznom redu kojeg možete pročitati na mrežnim stranicama ZET-a na adresi zet.hr. Također, vozni red će biti izložen i na početno-krajnjim stajalištima ove autobusne linije.

Trasa nove ZET-ove brdske autobusne linije broj 151:

  • Kustošijanska (okretište) – Kustošijanska ulica – Ulica Završje – Ulica Vojmila Rabadana – Ulica Trdice – Vrapčanska ulica – Trg Stjepana Severa (okretište);
  • linija u povratku prema okretištu Kustošijanska vozi istim putem;
  • bus će prometovati svakih 30 minuta;

Tagged