hrvatska - argentina :: fifa qatar - katar 2022 :: croatia - argentina

Utakmicu Hrvatska – Argentina možete uživo gledati i na Trgu bana Jelačića!

Hrvatska i Argentina igraju polufinalni susret Svjetskog nogometnog prvenstva u utorak, 13. prosinca 2022. godine u 20 sati! O ovoj utakmici je više-manje sve rečeno, no sada se zna i da će Grad Zagreb organizirati uživo gledanje na Trgu bana Josipa Jelačića! Naime, do sada su se utakmice gledale na Europskom trgu u sklopu Adventa u Zagrebu. No, kako se očekuje veliki broj gledatelja, sve je premješteno na glavni zagrebački trg.


Također, na Trgu bana Josipa Jelačića će biti organiziran i veliki doček naših nogometaša! Vjeruje se da će biti sličan onom (ako ne i puno veći!) kakav je bio organiziran 2018. godine, kada je Zagreb dočekao srebrne reprezentativce. Dodajmo da će doček Vatrenih biti organiziran u nedjelju ili ponedjeljak, ovisno o ishodu današnje utakmice. Naime, ako Hrvatska bude igrala u finalu, doček će biti u ponedjeljak, 19. prosinca, a ako će igrati za treće mjesto, sve će se održati dan prije – u nedjelju, 18. prosinca. No, ako nećete moći doći na Trg bana Jelačića ili niste otišli u Katar na utakmicu, polufinalni susret Hrvatska – Argentina možete gledati uživo na televiziji ili putem live streama.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hrvatska – Argentina?

Utakmicu polufinala Svjetskog nogometnog prvenstvaFIFA World Cup Qatar 2022 igraju Hrvatska i Argentina. Susret je na rasporedu u utorak, 13. prosinca 2022. godine u 20 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu HTV2 (Hrvatska televizija – drugi program). Također, na raspolaganju Vam je i live stream na servisu HRT-a na adresi hrti.hrt.hr. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, utakmicu možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Na Drugom programu HTV-a se prikazuje i prigodna nogometna emisija Qatara. Ona će vas svaki dan sve do završetka prvenstva koje će se igrati do nedjelje, 18. prosinca, voditi kroz nogometne teme turnira. Također, u studiju HTV-a bit će i brojni sportski analitičari, nogometni suci i komentatori. A to su Anton Samovojska, Tomislav Ivković, Mario Carević, Zoran Zekić, Marijo Strahonja, Nenad Bjelica, Joško Jeličić i Tomislav Stipić, uz voditeljski dvojac Ivana Doriana Molnara i Roberta Ferlina.

Više o Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji doznajte na mrežnim stranicama Saveza na adresi hns-cff.hr. O reprezentaciji Argentine više doznajte na Wikipediji. Više informacija o samom nogometnom prvenstvu Qatar 2022 doznajte na mrežnim stranicama FIFA-e. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala te uređaji Android TV Box i Smart TV, tj. pametni televizori.

Tagged