ulica donje vrapče - malešnica - zagreb | travanj 2012.

Ulica Donje Vrapče se od utorka, 6. prosinca 2022. godine, zatvara za promet, a autobusi linija 136 i 146 voze obilazno!

Ulica Donje Vrapče u zagrebačkoj Malešnici bit će zatvorena za sav promet od utorka, 6. prosinca 2022. godine. Ulica se zatvara točno u 8 sati, a bit će zatvorena sve do završetka radova. Budući da su radovi opsežni, kada će se ulica ponovo pustiti u promet javit ćemo naknadno. Dodajmo da se Ulica Donje Vrapče ne zatvara cijela, nego samo na dijelu od Ulice Ivane Brlić Mažuranić do Ulice Vrapčanske putine. A zbog toga će autobusi linija 136 (Črnomerec – Špansko) i 146 (Reljkovićeva – Malešnica – Jankomir) voziti izmijenjenom trasom.

  • Linija 136: Črnomerec – redovnom trasom do raskrižja Ulice Oranice i Kožinčeva puta – (ravno) Ulica Oranice – (desno) Ulica Ivane Brlić Mažuranić – i u nastavku uobičajenom trasom prema Španskom;
  • Linija 146: Reljkovićeva – redovnom trasom do raskrižja Ulice Oranice i Kožinčeva puta – (ravno) Ulica Oranice – (desno) Ulica Ivane Brlić Mažuranić i dalje uobičajenom trasom prema Jankomiru;

Privremeno se ukidaju obostrana autobusna stajališta Kožinčev put i Švarčanska. Istovremeno se uspostavlja stajalište u zoni raskrižja Ulice Oranice i Medarske ulice, u Ulici Oranice u smjeru sjevera. Linije 136 i 146 će koristiti redovno autobusno stajalište Medarska u smjeru juga. Više o voznim redovima ovih autobusnih linija doznajte na mrežnim stranicama ZET-a na adresi zet.hr.

Tagged