tramvaj tmk2200 | avenija dubrovnik, zagreb | siječanj 2014.

Tramvajsko stajalište “Trnsko” bit će izvan funkcije od ponedjeljka, 23. siječnja 2023. godine

Obostrano tramvajsko stajalište “Trnsko” bit će izvan funkcije od ponedjeljka, 23. siječnja 2023. godine. Stajalište će biti zatvoreno do završetka radova, a na stanici se radi na ugradnji dizala kao i rekonstrukciji pothodnika. Kako bi se omogućilo što jednostavnije putovanje, umjesto postojeće izvanredne autobusne linije 615 (Savski most – Trnsko), uvodi se nova izvanredna autobusna linija 607 (Savski most – Sopot).

Trasa autobusne linije 607 sa Savskog mosta vodi preko Jadranskog mosta duž Avenije Dubrovnik, uz zaustavljanja na autobusnim stajalištima Savski gaj, Trnsko, Velesajam, MSU i Sopot (izlazno stajalište) te u povratku Središće, Sopot, MSU, Velesajam, Trnsko, Savski gaj do Savskog mosta. Vozni red linije 607 bit će dostupan na početno-krajnjim stajalištima te na internetskoj stranici ZET-a.

Putnike podsjećamo kako je od ponedjeljka, 9. siječnja 2023. godine izvan funkcije i obostrano tramvajsko stajalište Savski gaj. Razlog zatvaranja je isti kao i kod stanice Trnsko, a to je ugradnja dizala te potpuna rekonstrukcija pothodnika. Zbog toga je i uspostavljeno privremeno tramvajsko ulazno-izlazno stajalište Arena Zagreb. Ono se nalazi ispod remetinečkog rotora i to u smjeru istoka. ZET putnike moli za razumijevanje, a dodajmo, razlog ovako duge obnove je temeljita rekonstrukcija pothodnika i ugradnja liftova.

Tagged