tramvaj tmk2201 končar - zet zagreb - listopad 2013.

Tramvaj 1, 6 i 11 neće voziti Ilicom od 15. do 17. travnja od 10 do 12 sati

Tramvaj linija 1, 6 i 11 u četvrtak, petak i subotu, 15. 16. i 17. travnja 2021. godine, u periodu od 10 do 12 sati neće voziti ulicom Ilica od Medulićeve do Frankopanske ulice. Tramvaji će prometovati izmijenjenim trasama u smjeru Trga bana Josipa Jelačića zbog sanacije posljedica potresa na dijelu Ilice.

Linija 1 će prometovati trasom Zapadni kolodvor – Jukićeva – Savska – Frankopanska i dalje redovnom trasom do Borongaja. Linije 6 i 11 će voziti sa Črnomerca do Ulice Republike Austrije, skrenut će na Jukićevu, potom u Savsku i Frankopanska i u nastavku do svojih krajnjih odredišta.

Zbog radova na sanaciji Mosta mladosti, tramvajski promet Novim Zagrebom bit će obustavljen u subotu, 17. travnja 2021. godine. Kao supstitucija uvodi se izvanredna autobusna linija 607 koja će prometovati na dionici Savski most – Avenija Dubrovnik – Držićeva – Ulica grada Vukovara.

Autobusna linija 607 će se polukružno okretati na raskrižju Avenije Marina Držića i Ulice grada Vukovara. Početno – krajnje stajalište autobusa nalazi se na ugibalištu neposredno uz raskrižje. Linija 607 u oba smjera neće koristiti stajalište Most mladosti, a u smjeru gradskog središta stajalište Borovje. Vozni red izvanredne autobusne linije 607 dostupan je na mrežnim stranicama ZET-a na adresi zet.hr.


Za vrijeme izvođenja radova na Mostu mladosti, tramvaj 6, 7 i 14 prometovat će izmijenjenim trasama

  • linija 6: Črnomerec – Trg bana Josipa Jelačića – Glavni kolodvor – Autobusni kolodvor – Žitnjak (izuzev u periodu od 10 do 12 sati)
  • linija 7: Dubec – Autobusni kolodvor – Ulica grada Vukovara – Savski most
  • inija 14: Mihaljevac – Trg bana Josipa Jelačića – Frankopanska – Savska cesta – Savski most

Autobusna supstitucija noćne tramvajske linije 31, zbog radova u ulici Ilica, prometovat će nešto drugačijom trasom no inače. Uz to, neće se koristiti tramvajska stajališta Studentski dom Stjepan Radić, Arena Zagreb, Most mladosti i Borovje istok.

  • Črnomerec – Zagrebačka – Prilaz baruna Filipovića – Reljkovićeva – Ilica i dalje uobičajenom trasom do odredišta

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -