tihomir lukanić - živi zid - 2021.

Tihomir Lukanić kandidat je Živog zida za župana Zagrebačke županije

Tihomir Lukanić odlučio je kandidirati se na lokalnim izborima za mjesto župana Zagrebačke županije. Lukanić je svoju kandidaturu predstavio u Vrbovcu i promovirao izborni slogan “Županija konoplje i agroturizma”. Kao budući Župan, on proizvodnju konoplje vidi kao pokretača razvoja Zagrebačke županije.

“Treba zasaditi konoplju. Ona ostvaruje višestruko veće prihode nego kukuruza. Uz to, treba pokrenuti sve moguće poljoprivredne površine organiziranim otkupom. Sagradit će se pogoni za preradu i proizvodnju finalnih proizvoda od konoplje i tako će se otvoriti desetine tisuća novih radnih mjesta”, rekao je Lukanić.

“Treba naseliti sela i podijeliti zemlju mladima obiteljima koje se žele baviti poljoprivredom. Otkupiti stara imanja i njih podijeliti mladim obiteljima koje žele živjeti na selu. Obiteljska poljoprivredna gospodarstva i derutne objekte povijesne vrijednosti pretvorit ćemo u turističku ponudu – agroturizam. Treba decentralizirati gradove i zaustaviti iseljavanje”, dodao je Tihomir Lukanić.

“Mi smo za razvoj, prosperitet i zemlju vedrih ljudi. Mi smo za 25.000 proizvoda od konoplje, za agroturizam i živa sela! Mi zemlju želimo oplemeniti. Pomozite nam da od ove naše predivne zemlje učinimo rajski vrt. Mi to možemo, jer još nije sve izgubljeno. Treba motivirati mlade na ostanak i razvoj i vratiti duh života u Hrvatsku. Treba povezati informatičare i poljoprivrednike, mladost i iskustvo”, rekao je Tihomir Lukanić. Više o Tihomiru doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -