stjepan kožić / župan kojem vjerujem / zagrebačka županija - lokalni izbori 2021.

Stjepan Kožić: Županiji treba župan koji puno radi i ima mjerljive rezultate

Županiji treba župan koji puno i dobro radi i ima mjerljive rezultate koje vide njezini stanovnici – zato podržite provjerenog i dokazanog župana, a to je Stjepan Kožić. Zagrebačka županija nekada je bila predgrađe Zagreba, a danas je jedna od gospodarski najuspješnijih županija. U njoj zaposlenost raste, a broj stanovnika ne pada!

Grade se moderne škole u urbanim i ruralnim sredinama, a europskim sredstvima realiziraju se značajni infrastrukturni projekti. Spomenimo samo 883 milijuna kuna vrijedan projekt vodoopskrbne mreže u 4 grada i 10 općina u istočnom dijelu županije.


Upravo Zagrebačka županija ima najviše OPG-ova u Hrvatskoj te poduzetnike koji su po ostvarenim prihodima drugi u državi. Sukladno tome ova Županija izdvaja najviše sredstava za bespovratne potpore u poljoprivredi i gospodarstvu. Sve ovo su lako provjerljive činjenice. Ali to je i razlog zbog kojeg župan Stjepan Kožić od 2001. sustavno ima podršku stanovnika Zagrebačke županije.

Pobijedio je u pet uzastopnih izbornih ciklusa za mjesto župana. Dva puta jednoglasnim odabirom Skupštine te tri puta na neposrednim izborima u prvome krugu. Prije dva tjedna, u prvom krugu dobio je podršku gotovo 45% stanovnika Zagrebačke županije. Oni su time jasno dali do znanja koga vide i dalje kao prvog čovjeka Zagrebačke županije.

Stjepan Kožić je realizirao projekte poput 60 izgrađenih školskih objekata i 20 gospodarskih zona

“Zahvaljujući našim uspješnim poduzetnicima, kod kojih je broj zaposlenih od 2001. porastao za više od 100%, proračun Županije kontinuirano raste. Njime se odgovorno upravlja te se sredstva troše na razvoj svih dijelova naše županije”, rekao je Stjepan Kožić.

Dodao je da za razliku od svog protukandidata Mihaela Zmajlovića, koji ga već mjesecima sustavno blati po medijima i proziva za nepostojeće afere, biračima predstavio s programom koji je “realan i usklađen s proračunskim mogućnostima Županije. Samim time plan je i izvediv”.

Prije 20 godina kada je inzistirao na ulaganjima u poslovne zone, prozivali su ga da baca novce

“A danas su svi sretni, jer se u našoj županiji proizvode dijelovi za automobile, a uskoro će i za avione”, rekao je Kožić. Izrazio je žaljenje što njegov protukandidat smatra da su svi ljudi sa 68 godina potrošeni i za “otpad”, jer su, kako Zmajlović voli reći, iz doba kada su se filmovi posuđivali u videoteci.

“Koristim ovu priliku da pozovem sve starije stanovnike čije glasove Zmajlović očito ne treba, da me podrže u nedjelju. Ja ih cijenim, kao i sve što su napravili za mlađe generacije i siguran sam da ću dobiti i njihovo povjerenje. Za razliku od mog protukandidata koji je po zanimanju isključivo političar, jer niti jednu plaću u svoje 43 godine nije ostvario u realnom sektoru, ja sam 20 godina proveo upravo tamo”, rekao je Stjepan Kožić.

“Pozivamo sve stanovnike Zagrebačke županije da u nedjelju, 20. svibnja 2021. godine iskoriste svoje demokratsko pravo i izađu na lokalne izbore te podršku daju aktualnom županu Stjepanu Kožiću. On je jamac daljnjega razvoja i stabilnosti Zagrebačke županije”, poručuju iz Stožera koalicije župana Kožića. Više o programu razvoja Zagrebačke županije doznajte na mrežim stranicama na adresi sknl.hr.

Video: Stjepan Kožić – župan kojem vjerujem

Tagged