sljemenska cesta, medvednica, zagreb / srpanj 2014.

Sljemenska cesta se od 27. siječnja zatvara radnim danima od Stare Lugarnice do Tomislavca

Sljemenska cesta koja vodi na vrh zagrebačke planine Medvednice, na dijelu od Stare Lugarnice do Tomislavovog doma, bit će zatvorena za promet radnim danima! Tako će Sljemenska cesta biti zatvorena od ponedjeljka, 27. siječnja 2020. godine, u vremenu od 9.30 do 16.30 sati!

Zbog radova na obnovi te važne brdske prometnice, autobusna linija broj 140 koja vozi od terminala Mihaljevac za Sljeme gubi jedan polazak. Tako za vrijeme radova linija 140 neće ostvarivati polazak s Mihaljevca prema Sljemenu u 11.30 sati. Također, neće biti ostvaren ni polazak od Tomislavovog doma prema Mihaljevcu u 12.30 sati.


Predviđeno trajanje radova na Sljemenskoj cesti je oko 90 dana. Napominjemo da će u dane vikenda – subotom i nedjeljom – autobus linije 140 vozit prema uobičajenom voznom redu. Za dodatne informacije o ZET-u možete doznati na mrežnim stranicama na adresi zet.hr. Podsjećamo da do autobusno-tramvajskog terminala Mihaljevac možete doći tramvajskim linijama 8 i 14. Popis dnevnih tramvajskih linija u Zagrebu i trasa kojima voze možete doznati ovdje.

Tagged