samoborska cesta zagreb | kolovoz 2012.

Samoborska cesta od Škorpikove do Ulice Vučak zatvara se zbog sanacije od 31. kolovoza do 21. rujna 2023. godine – linije 116 i 119 mijenjaju trasu!

Samoborska cesta, točnije dio od Ulice Velimira Škorpika do Ulice Vučak, zatvara se zbog sanacije! Promet će na ovoj dionici biti u prekidu od četvrtka, 31. kolovoza od 8 sati pa sve do četvrtka, 21. rujna 2023. godine. Budući da je Samoborska prilično važna prometnica, očekuju se mali problemi u prometu, a građani se mole za strpljenje. Također, po Samoborskoj cesti prometuju i ZET-ove autobusne linije 116 (Ljubljanica – Podsused most) i 119 (Črnomerec – Podsused most), koje će zbog ovog zatvaranja prometovati djelomično izmijenjenom trasom u oba smjera.


Dodajmo da će se autobusi linije 119 zaustavljati se na stajalištima Kovinska u smjeru Črnomerca i Samoborska-Škorpikova (zapad) u smjeru Podsuseda. Za obje linije bit će uspostavljena autobusna stajališta Kovinska-ZET u smjeru Črnomerca/Ljubljanice te Kovinska-Automehanika u smjeru Podsuseda. Više o voznim redovima linija 116 i 119 doznajte na mrežnim stranicama ZET-a na adresi zet.hr.

Trase autobusnih linija 116 i 119 (vrijedi od 31. kolovoza do 21. rujna 2023. godine)

  • 116: PODSUSED MOST – Samoborska cesta – Kovinska – Ulica Velimira Škorpika – Ljubljanska avenija i dalje redovnom trasom prema Ljubljanici. Neće se koristiti autobusna stajališta ZET u smjeru Ljubljanice, Kovinska u smjeru Podsuseda te obostrana stajališta Samoborska-Goljak i Samoborska-Škorpikova.
  • 119: PODSUSED MOST – Samoborska cesta – Kovinska – Ulica Velimira Škorpika – Samoborska cesta i dalje redovnom trasom prema Črnomercu. Neće se koristiti autobusna stajališta ZET u smjeru Črnomerca, Samoborska-Škorpikova (sjever), u smjeru Podsuseda te obostrano stajalište Samoborska-Goljak.

Tagged