borongajska cesta, volovčica, zagreb / autobus linije 215

Radovi na toplovodu na Trgu Volovčica mijenjaju trasu autobusne linije 215

Zbog izgradnje toplovoda u zoni Trga Volovčica, autobusna linija 215 (Kvaternikov trg – Trnava) prometovat će izmijenjenom trasom od petka, 9. kolovoza od 8.30 sati, do ponedjeljka, 12. kolovoza 2019. godine.

Za vrijeme radova neće se koristiti stajališta Getaldićeva-jug i Livadarski put, dok se stajalište Trg Volovčica zbog radova ne koristi još od četvrtka, 1. kolovoza.

Na izmijenjenom dijelu trase, autobusi linije 215 zaustavljat će se na svim stajalištima, a uspostavit će se privremeno autobusno stajalište u Getaldićevoj ulici, 50 metara prije raskrižja s Borongajskom cestom.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika radovi mogu biti produženi.

Trasa linije 215 od Kvaternikovog trga prema Trnavi

Autobusi linije 215 s Kvaternikovog trga vozit će uobičajenom trasom do raskrižja Heinzelove i Planinske ulice, nastaviti Heinzelovom te skrenuti lijevo u Ulicu grada Vukovara, nastaviti ravno Ulicom grada Gospića, zatim lijevo Getaldićevom ulicom, desno Borongajskom cestom i dalje voziti uobičajenom trasom.

Trasa linije 215 od Trnave do Kvaternikovog trga

U polascima iz Trnave, autobusi će voziti redovnom trasom te skrenuti lijevo u Getaldićevu ulicu, desno u Ulicu grada Gospića, nastaviti Vukovarskom te skrenuti desno u Heinzelovu ulicu otkuda nastavljaju uobičajenom trasom.

Ključne riječi (tagovi): - - - - -