drive-in testiranje / zagrebački velesajam zagreb / siječanj 2013.

Punkt za “Drive-in” testiranje na koronavirus otvara se na Velesajmu

Nastavni zavod za javno zdravstvo “dr. Andrija Štampar” uspostavlja novi punkt za “drive-in testiranje” u Gradu Zagrebu. Punkt će biti smješten na Zagrebačkom Velesajmu te će započeti s radom u utorak, 2. studenog 2021. godine. Prostor za testiranje će biti smješten na ulazu Zapad 2 i odvojen od ostalih sadržaja.

Građani će moći dolaziti na “drive-in testiranje” svih sedam dana u tjednu u vremenu od 10 do 13 sati. Važno je napomenuti da će se testiranje provoditi samo temeljem uputnice liječnika primarne zdravstvene zaštite. Također, testiranje će biti moguće isključivo uz prethodno online naručivanje!


S ciljem osiguravanja kapaciteta za brže, adekvatnije i učinkovitije testiranje građana na koronavirus, NZZJZ “dr. Andrija Štampar” otvorit će novi punkt za testiranje koji će biti smješten na zagrebačkom Velesajmu na ulazu Zapad 2. Riječ je o koraku koji će uvelike doprinijeti ubrzanju i pojednostavljenju testiranja građana Zagreba. Drive-in testiranje će biti dostupno već od utorka, 2. studenog, a provodit će se isključivo temeljem uputnice liječnika primarne zdravstvene zaštite. Na testiranje se možete naručiti preko poveznice na adresi prijavnicentar.hr/testiranje/stampar.

Tagged