autobus linije 102 - terminal mihaljevac, zagreb - svibanj 2012.

Prijevoz gledatelja na slalomske utrke Svjetskog skijaškog kupa

Izvanrednu organizaciju prijevoza gledatelja na slalomske utrke Svjetskog skijaškog kupa Snow Queen Trophy koje se 4. i 5. siječnja 2020. godine održavaju na Medvednici i ove godine realizira Zagrebački električni tramvaj. Osigurani su dovoljni prijevozni kapaciteti za prijevoz gledatelja tramvajima do Mihaljevca, odnosno do ukrcajnog koridora na izvanrednu autobusnu liniju za Sljeme.

Autobusni prijevoz na Sljeme

Ulazak (izlazak) putnika u autobuse izvanredne linije bit će na terminalu Mihaljevac, na stajalištu redovne autobusne linije 102. Autobusi će ukrcavati sve putnike, neovisno o njihovu mjestu izlaska na Sljemenu te će se zaustavljati kod Doma željezničara i na Ženskom sedlu.

Za vrijeme održavanja Ladies World Cup utrke u subotu, 4. siječnja, izvanredna organizacija prijevoza započet će prvim polaskom autobusa s Mihaljevca u 10 sati i trajat će do zadnjeg polaska sa Sljemena u 19 sati.

U nedjelju, 5. siječnja, za Men’s World Cup utrku, izvanredna organizacija prijevoza započet će s Mihaljevca u 11 sati, i trajat će do zadnjeg polaska sa Sljemena u 20.30 sati. Osim tramvaja linije 14, u nedjelju će u prometu biti i linija 8.

Ostale autobusne linije

Autobusi linije 102 (Britanski trg – Mihaljevac), u subotu, 4. siječnja i u nedjelju, 5. siječnja, ovisno o prohodnosti trase, prometovat će skraćeno u polascima s Britanskog trga do crkve u Šestinama. Početno stajalište na Mihaljevcu bit će na stajalištu autobusne linije 233.

Autobusi linije 233 (Mihaljevac – Markuševec) prometovat će uobičajenom trasom, a autobusna linija 140 (Mihaljevac – Sljeme), u subotu i nedjelju, 4. i 5. siječnja neće prometovati.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged