pokretni ured | zagrebački holding | 2020.

Pokretni ured, mobilna poslovnica Zagrebačkog holdinga, ponovo će biti u prometu i to od ponedjeljka, 11. svibnja 2020. godine

Pokretni ured, mobilna poslovnica Zagrebačkog holdinga, nakon stanke zbog epidemiološke situacije uzrokovanom pandemijom koronavirusa i preventivnih mjera, od ponedjeljka, 11. svibnja 2020. godine, ponovo će raditi. No, Pokretni ured će do daljnjeg tijekom radnog dijela tjedna obilaziti samo dvije gradske lokacije. Također, u tim naseljima će se zadržavati dvostruko dulje u odnosu na raniji raspored.

Tako će tijekom prijepodneva Pokretni ured Zagrebačkog holdinga građanima će biti na raspolaganju od 8 do 12 sati. A u poslijepodnevnom terminu bit će dostupan od 14 do 18 sati. Također, specijalizirano vozilo će biti dostupno i subotom! Podsjetimo, individualni dolazak i to u zasebnom terminu i na kućnu adresu može se ugovoriti kroz Pozivni centar na broj telefona 072 500 400. A uz starije, teže pokretne i sugrađane s invaliditetom, prednost u realizaciji usluge imaju sugrađani čiji su objekti oštećeni u potresu.

U pokretnoj poslovnoj jedinici mogu se ažurirati pojedinosti ugovorenih usluga, osobni ili podaci o objektu. Dodajmo da je integrirana ostala i korisnička podrška. Raspored za sljedeći tjedan dostupan je na internetskoj stranici holdingcentar.zgh.hr. Dodatno, informacije o planiranim terminima i lokacijama pružaju i agenti Pozivnog centra putem broja telefona 072 500 400.

Tagged