darko klasić - hsls zagreb - 2020

Održana 16. Izborna skupština HSLS-a grada Zagreba – novi predsjednik je Darko Klasić

Delegati 12 Zagrebačkih ogranaka izabrali su novo vodstvo gradske organizacije HSLS-a Grada Zagreba sa programom revitalizacije stranke kao i osnaživanja liberalne ideje u gradu Zagrebu. Za predsjednika HSLS-a grada Zagreba izabran je Darko Klasić, dok su potpredsjednici postali Saša Poljanac Borić, Alen Lochert i Kristijan Jelić, dok je tajnik gradske organizacije postao je dosadašnji administrativni tajnik Filip Januš. Izborom novoga vodstva zagrebački liberali “nastaviti će biti glas
građana u Gradskoj skupštini i mjesnoj samoupravi u rješavanju
najživotnijih problema građana Grada Zagreba”.

Naime, HSLS je dugogodišnja oporba u Skupštini grada Zagreba, a današnji HSLS-ov saborski zastupnik Darko Klasić je svoj politički profil izgradio kroz “suprotstavljanje brojnim sablažnjivim kadrovskim i projektnim rješenjima koji obilježavaju politički angažman gradonačelnika Milana Bandića“.

Zbog toga će HSLS kao izvorna stranka centra, kojoj je racionalnost u samoj srži organizacijske kulture, posebnu pažnju posveti formiranju kompaktne i stručne liste kandidata koji će biti spremni uložiti svoje znanje, trud i vrijeme u raspetljavanje zagrebačke krize, pazeći pritom da Skupštinu grada Zagreba ne usmjeri niti prema jednoj radikalnoj opciji.

16. Izborna skupština HSLS-a Grada Zagreba održana je u nedjeljuu, 13. rujna 2020. godine u kongresnoj dvorani Centra nova Galerija, uz pridržavanje svih preporučenih epidemioloških i sigurnosnih mjera.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -