wellness centar jelkovec / 2019.

Novi Jelkovec dobio wellness centar u sklopu novog bazenskog kompleksa

Otvoren je novi wellness centar u sklopu bazena Novi Jelkovec! Riječ je o trećem wellnessu na objektima Ustanove Upravljanje sportskim objektima koji je otvoren tijekom protekle dvije godine. Podsjetimo, otvoreni wellnessi Svetice i Iver koji su odlično prihvaćeni od strane građana. Wellness se nalazi na galeriji bazena Jelkovec otvorenog 17. svibnja 2017. godine i proteže se na površini od 150 m2.

“S obzirom na to da wellnessi Svetice i Iver jako dobro rade, odlučili smo otvoriti još jedan wellness u istočnom dijelu grada. I to s namjerom da bi takve usluge i zdrav život približili stanovnicima koji žive na tom području. U današnjem užurbanom stilu života svima nam je potrebno posvetiti se sebi i pronaći trenutke i mjesto za opuštanje”, rekao je Marinko Tomić, ravnatelj ustanove Upravljanje. Tomić je dodao kako se tu ne staje te da će i zapadni dio grada uskoro dobiti jedan wellness centar.


Bazen, sportska dvorana, a sada i wellness smješteni u kompleksu Srednje škole Jelkovec. Sportski kompleks obuhvaća tri bazena, sportsku dvoranu, ugostiteljski objekt i garderobu. Kompleks je smješten na površini većoj od 10.000 m2.

Što će sve biti na raspolaganju budućim korisnicima wellnessa Jelkovec:

  • finska sauna za šest osoba izrađena od nordijske smreke
  • hidromasažni bazen za osam osoba koji sadrži zračnu i hidromasažu
  • stojeći solarij Luxura koji sadrži 42 visoko sofisticirane lampe te je opremljen priljučkom za mobitel kako bi korisnici mogli slušati svoju glazbu po izboru
  • sportska, relaksirajuća, medicinska, klasična, parcijalna, anticelulitna i aroma masaža

Što još možete naći u sportskom centru Novi Jelkovec?

Na neto površini od 6.300 m2 nalaze se veliki bazen, rekreativni i dječji bazen dok je prateći prostor smješten u podrumskom dijelu. Na preostalih 4.600 m2 prostiru se trodjelna sportska dvorana s pratećim prostorima i opremom u prizemlju te trim kabinet, teretana, prostor za gimnastiku i garderobe, koje su smještene u podrumu. Više doznajte na mrežnim stranicama na adresi sportskiobjekti.hr.

“Nakon što smo u novoizgrađenom naselju napravili osnovnu i srednju školu, vrtić, sportsku dvoranu, bazen i teretanu danas otvaramo i wellness centar”, istaknuo je gradonačelnik Milan Bandić te najavio da će sljedeće godine započeti i izgradnja Svetišta Ivana Pavla II. Do polovice sljedeće godine završit ćemo i Dom za udruge invalida. Time ovo naselje koje broji oko 10.000 stanovnika dobiva svoje završne konture”, dodao je Milan Bandić.

Tagged