wellness centar jelkovec 2019

Novi Jelkovec dobio wellness centar u sklopu bazenskog kompleksa Jelkovec

Ustanova Upravljanje sportskim objektima otvorila je novi wellness centar u sklopu bazena Jelkovec. Riječ je o trećem wellnessu na objektima Ustanove nakon što su tijekom protekle dvije godine otvoreni wellnessi Svetice i Iver koji su odlično prihvaćeni od strane građana. Wellness se nalazi na galeriji bazena Jelkovec otvorenog 17. svibnja 2017. godine te se proteže na površini od 150 m2. “Obzirom na to da wellnessi Svetice i Iver jako dobro rade, odlučili smo otvoriti još jedan wellness u istočnom dijelu grada kako bismo takve usluge i zdrav život približili stanovnicima koji žive na tom području jer u današnjem užurbanom stilu života svima nam je potrebno da se posvetimo sebi i pronađemo trenutke i mjesto za opuštanje”, objasnio je Marinko Tomić, ravnatelj ustanove Upravljanje sportskim objektima dodajući kako se tu ne staje te da će i zapadni dio grada uskoro dobiti jedan wellness centar.

Što će sve biti na raspolaganju budućim korisnicima wellnessa Jelkovec?

  • finska sauna za šest osoba izrađena od nordijske smreke;
  • hidromasažni bazen za osam osoba koji sadrži zračnu i hidromasažu;
  • stojeći solarij Luxura koji sadrži 42 visoko sofisticirane lampe te je opremljen priljučkom za mobitel kako bi korisnici mogli slušati svoju glazbu po izboru;
  • sportska, relaksirajuća, medicinska, klasična, parcijalna, anticelulitna i aroma masaža;

Bazen, sportska dvorana, a sada i wellness smješteni u kompleksu Srednje škole Jelkovec, a sportski kompleks obuhvaća tri bazena, sportsku dvoranu, ugostiteljski objekt te garderobu. Smješten je na površini većoj od 10.000 m2.

Na neto površini od 6.300 m2 nalaze se veliki bazen, rekreativni i dječji bazen dok je prateći prostor smješten u podrumskom dijelu. Na preostalih 4.600 m2 prostiru se trodjelna sportska dvorana s pratećim prostorima i opremom u prizemlju te trim kabinet, teretana, prostor za gimnastiku i garderobe, koje su smještene u podrumu.

“Nakon što smo u novoizgrađenom naselju napravili osnovnu i srednju školu, vrtić, sportsku dvoranu, bazen i teretanu danas otvaramo i wellness centar”, istaknuo je gradonačelnik Milan Bandić te najavio da će sljedeće godine započeti i izgradnja Svetišta Ivana Pavla II.

Do polovice sljedeće godine završit ćemo i Dom za udruge invalida, čime ovo naselje (Novi Jelkovec) koje broji oko 10.000 stanovnika dobiva svoje završne konture”, dodao je Milan Bandić.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - -

1 thought on “Novi Jelkovec dobio wellness centar u sklopu bazenskog kompleksa Jelkovec

Comments are closed.