nazorova ulica, zagreb / zet bus 105 / ožujak 2017.

Nazorova ulica bit će zbog radova deset dana zatvorena za promet

Radovi koji će se obavljati na dijelu Nazorove ulice, od Zamenhoffove ulice do ulice Tuškanac, od ponedjeljka, 8. srpnja 2019. godine u 7 sati do četvrtka, 18. srpnja u 8 sati, uvjetuju izmjene u prometovanju autobusnih linija 101 (Britanski trg – Gornje Prekrižje), 102 (Britanski trg – Mihaljevac) i 105 (Kaptol – Britanski trg). Na liniji 101 bit će u primjeni novi, korigirani vozni red radnim danima, dok se subotom i nedjeljom vremena polazaka autobusa neće mijenjati. Novi, privremeni vozni red bit će objavljen na početno – krajnjim stajalištima. Vozni red autobusne linije 102 se neće mijenjati!

Linija 102 – izmijenjena trasa

  • Britanski trg – Pantovčak – Gornje Prekrižje u smjeru Šestina i dalje redovnom trasom do Mihaljevca;
  • Mihaljevac – redovnom trasom do raskrižja ulica Gornje Prekrižje i Pantovčak – Pantovčak – Britanski trg;

Zbog izmijenjene trase autobusi neće opsluživati stajališta Donje Prekrižje, Gornje Prekrižje 55, Gornje Prekrižje 40 i Cmrok, kao ni stajališta u Nazorovoj ulici i Tuškancu, a na izmijenjenom dijelu trase autobusi će se zaustavljati na svim usputnim stajalištima.

Linija 105 – izmijenjena trasa

Autobusi će sa terminala Kaptol u smjeru Britanskog trga prometovati redovnom trasom, ali skraćeno do raskrižja Tuškanac i Nazorove ulice gdje će biti privremeno okretište.

U povratku prema Kaptolu, autobusi linije 105 će s privremenog polazišta na raskrižju Tuškanca i Nazorove ulice voziti trasom:

  • Tuškanac – Gornje Prekrižje – okretanje na raskrižju Gornje Prekrižje / Pantovčak – (natrag u smjeru Cmroka) – Gornje Prekrižje – Jurjevska ulica i dalje redovnom trasom do Kaptola;

Za vrijeme izvođenja radova autobusi neće koristiti stajališta u Nazorovoj ulici i na Britanskom trgu, dok će se na izmijenjenom dijelu trase uspostaviti privremena stajališta u zonama raskrižja Nazorove ulice i Tuškanca, zatim Tuškanca i Jurjevska ulice te ulica Gornje Prekrižje i Pantovčak.

Tijekom privremene regulacije prometa, na liniji 105 će biti u primjeni novi, privremeni vozni red koji će biti objavljen na početno – krajnjim stajalištima.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged