zagrebačke tržnice I tržnica kvatrić - kvaternikov trg, zagreb I ožujak 2015.

Najveće zagrebačke tržnice od 11. travnja 2022. rade svaki dan do 16 sati

Najveće zagrebačke tržnice od ponedjeljka, 11. travnja 2022. godine, radit će prema novom radnom vremenu. Dosadašnje radno vrijeme u razdoblju od ponedjeljka do petka s 14 produljuje se do 16 sati. Rad subotom umjesto do 14 sada je do 15 sati, a rad nedjeljom s 13 pomaknut je na 14 sati. Ovo novo, produženo radno vrijeme, odnosi se na zagrebačke tržnice Dolac, Trešnjevka, Utrina, Kvaternikov trg i Jarun.


Na navedenim su tržnicama među zakupcima provedene ankete na temu zainteresiranosti za duljim radom. Oni su bili za to, tako da se odluka o produljenju radnog vremena oslanja na rezultate anketa. U svjetlu recentnih odluka Stožera Civilne Zaštite Republike Hrvatske o daljnjem ublažavanju mjera zaštite građana od širenja koronavirusa, čelništvo tržnica vjeruje “da će novim radnim vremenom građanima olakšati nabavku svježeg voća, povrća i namirnica na najvećim tržnicama grada Zagreba”.

Zagrebačke tržnice će s vremenom produžavati radno vrijeme

Dodajmo da je ovo prvi korak Uprave Zagrebačkog Holdinga i Tržnica Zagreb prema nastavku sustavnog rada na daljnjem produljenju rada gradskih tržnica. S druge strane kupovne navike građana značajno su se promijenile u posljednja dva desetljeća. Stoga kao jedan od prioriteta u ovom segmentu djelatnosti, Uprava “prepoznaje važnost rada na motiviranju komitenata koji prodaju svoje proizvode na tržnicama da težište rada pomaknu prema poslijepodnevnim satima. Time bismo brojim našim sugrađanima omogućili da nabave svježe voće, povrće i namirnice, po završetku radnog dana kada se vraćaju svojim domovima”.

Zagrebački Holding i Tržnice Zagreb zahvaljuju sugrađanima što prilikom odlaska u kupnju svakodnevnih namirnica biraju tržnice. Također, pozovemo sve one koji nemaju tu naviku posjete tržnice na nekoj od njihovih lokacija. A na njima se svakodnevno nudi najveći i najbolji izbor domaće i zdrave hrane. Više informacija o Tržnicama Zagreb doznajte na mrežnim stranicama na adresi trznice-zg.hr.

Tagged