komarac / kolovoz 2020.

Na velikogoričkom području obavljat će se zaprašivanje komaraca od 18. do 20. kolovoza 2020. godine

Na velikogoričkom području u utorak, 18. kolovoza 2020. godine kreće novo zaprašivanje komaraca. Zaprašivanje će provoditi tvrtka Eko standard kroz tri dana, a insekticid će se raspršivati sa zemlje iz dva vozila u pokretu. Prilikom provedbe dezinsekcijskih mjera suzbijanja odraslih oblika komaraca koristit će se insekticid Neopitroid premium, otopljen u vodi u omjeru 1:9. Predviđena količina radne otopine iznosi cca 1.800 litara, a insekticid posjeduje dozvole za uporabu od Ministarstva zdravstva za uporabu u naseljenim područjima.

VAŽNO: Ukoliko vremenski uvjeti neće dopuštati provedbu mjera, iste će se obavljati naredni dan ili kada vremenske prilike budu povoljne, o čemu ćemo Vas naknadno obavijestiti!

U utorak, 18. kolovoza, od 5 do 7 sati dezinsekcija će se provoditi u Velikoj Gorici, Velikoj Mlaki i Gradićima, a istoga dana navečer od 19 do 21 sat zaprašivat će se i mjesta Mičevec, Kosnica, Petina, Mala Kosnica, Selnica Šćitarjevska, Črnkovec, Bapča, Šćitarjevo, Drenje Šćitarjevsko, Obrezina, Sasi, Novaki Šćitarjevski, Lekneno, Trnje, Strmec Bukevski, Zablatje Posavsko i Sop Bukevski.

U srijedu, 19. kolovoza, od 5 do 7 sati zaprašivat će se komarci u mjestima Kobilić, Lazina čička, Ribnica, Novo Čiče, Poljana Čička, Jagodno, Gornje Podotočje, Donje Podotočje, Staro Čiče, Vukovina i Kuče. Istoga dana od 19 do 21 sati na redu su Gornja Lomnica, Lukavec, Donja Lomnica, Petrovina Turopoljska, Šiljakovina, Gudci i Markuševec Turopoljski.

Treći dan akcije, u srijedu, 20. kolovoza, zaprašivanje komaraca nastavit će se od 5 do 7 sati u mjestima Dubranec, Bukovčak, Vukomerić, Petravec, Prvonožina, Jerebić, Cerovski vrh, Cvetković brdo, Gustelnica, Kozjača i Ključić brdo, a od 19 do 21 sat slijede Velika Buna, Mala Buna, Okuje, Mraclin, Lazi Turopoljski, Buševec, Ogulinec, Turopolje i Rakitovec.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged