pokretni ured - zagrebački holding - 2020

Mobilna poslovnica ZG holdinga “Pokretni ured” od 11. svibnja ponovo u prometu

Pokretni ured, mobilna poslovnica Zagrebačkog holdinga, nakon stanke zbog epidemiološke situacije uzrokovanom korona virusom i preventivnih mjera, od ponedjeljka, 11. svibnja 2020. godine ponovo će raditi! Do daljnjega će tijekom radnog dijela tjedna obilaziti dvije gradske lokacije, ali će se u naseljima zadržavati dvostruko dulje u odnosu na raniji raspored.

Tijekom prijepodneva građanima će biti na raspolaganju od 8 do 12 te u poslijepodnevnom terminu od 14 do 18 sati. Također, specijalizirano vozilo dostupno je i subotom!

Podsjetimo, individualni dolazak (u zasebnom terminu i na kućnu adresu) može se ugovoriti kroz Pozivni centar i broj 072 500 400. Uz starije, teže pokretne i sugrađane s invaliditetom, prednost u realizaciji usluge imaju sugrađani čiji su objekti oštećeni u potresu.

U pokretnoj poslovnoj jedinici mogu se ažurirati pojedinosti ugovorenih usluga, osobni ili podaci o objektu, a integrirana je i ostala korisnička podrška.

Raspored za sljedeći tjedan dostupan je na internetskoj stranici holdingcentar.zgh.hr, a informacije o planiranim terminima i lokacijama pružaju i agenti Pozivnog centra.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - -

2 thoughts on “Mobilna poslovnica ZG holdinga “Pokretni ured” od 11. svibnja ponovo u prometu

Comments are closed.