miroslav škoro, ana lederer i slaven dobrović / domovinski pokret zagreb / travanj 2021.

Miroslav Škoro predao potpise za kandidaturu za gradonačelnika Zagreba

Miroslav Škoro, kandidat za gradonačelnika Grada Zagreba, sa svojim zamjenicima Anom Lederer i Slavenom Dobrovićem, predao je potpise podrške građana za njegovu kandidaturu.

“Prikupili smo više od 14 tisuća potpisa podrške kandidaturi. Ovom prilikom svima koji su mi dali svoj potpis od srca zahvaljujem. Zahvaljujem i svim našim članovima, volonterima i simpatizerima koji su bili angažirani na prikupljanju potpisa. Zahvaljujem i svojim zamjenicima što su prihvatili zajedno sa mnom ući u ovu političku utakmicu”, rekao je Miroslav Škoro.


Ovom prilikom, pozvao je i svoje protukandidate da u preostalom razdoblju izborne kampanje sučele svoje programe. Pozvao je sve građane, svoje birače, ali i sve ostale, da u što većem broju izađu na lokalne izbore. Podsjetimo, oni se održavaju u nedjelju, 16. svibnja 2021. godine.

“Našom politikom ćemo opravdati povjerenje svih onih koji žele promjenu u gradu Zagrebu. I onih koji žele efikasnu gradsku upravu koja će transparentnim i odgovornim vođenjem povesti grad u bolju budućnost”, dodao je Škoro. Više o Miroslavu Škori doznajte na Wikipediji.

Video: Miroslav Škoro nakon predaje potpisa za kandidaturu za gradonačelnika Grada Zagreba

Tagged