miroslav škoro - gradonačelnik grada zagreba - domovinski pokret - lokalni izbori 2021

Miroslav Škoro najavio svoju kandidaturu za Zagrebačkog Gradonačelnika

Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta, kao i podružnice Domovinskog pokreta Grada Zagreba, na zagrebačkom Cvjetnom trgu je predstavio svoju kandidaturu za gradonačelnika Zagreba na predstojećim lokalnim izborima u svibnju 2021.

U izbornu utrku ulazi s porukom “Grad za sve nas”, s kojom želi naglasiti kako duh Zagreba podjednako stvaraju i oni koji su u njemu rođeni i oni koji su u njega dolazili. Također, Miroslav Škoro smatra kako u Zagrebu treba biti mjesta za sve one koji ga svojim radom mogu i žele činiti lijepim mjestom za život.

“Rođen sam u slavonskoj ravnici, u Osijeku, dijete sam dvoje običnih, poštenih ljudi iz Dalmatinske zagore, iz Imotske krajine, a u Zagrebu sam više od četvrt stoljeća. Ovdje sam podigao dom, ovdje sam odgojio dvoje prekrasne djece i napisao neke od svojih najuspješnijih pjesama. Vi svi znate koje vrijednosti zastupam i došao sam vam reći da ću ih braniti i na ovim izborima”, rekao je Miroslav Škoro.

“Jedna epoha je završena i vrijeme je za novi model upravljanja gradom Zagrebom, sukladno potrebama njegovih žitelja, ali i postignućima 21. stoljeća. Došao sam vam danas reći da nakon 58 godina života kao inženjer građevine, kao ekonomist, poduzetnik i političar mogu odgovoriti na sve izazove koji su pred nama. Ja znam i dokazao sam da iz ničega mogu napraviti nešto, za razliku od mnogih političara koji iz nečega uglavnom ne naprave ništa. Boje se svog neznanja pa me napadaju, ali ja ne odustajem tako lako i ne bojim ih se”, dodao je Škoro.

miroslav škoro - grad za sve nas - lokalni izbori 2021

Miroslav Škoro najavljuje gradnju stadiona i predlaže mu ime: Nacionalni stadion Zlatko Cico Kranjčar

“Pokrenut ćemo konačno izgradnju sigurne i suvremene bolnice i nacionalnog nogometnog stadiona na kojemu će igrati naš Dinamo i naša hrvatska reprezentacija. A mogu obećati da ćemo mu dati ime onako kako budu htjeli Zagrepčani, a možda bi se trebao zvati i po Zlatku Cici Kranjčaru koga smo sahranili jučer”, najavio je Škoro.

„Također, poručujme Vam da će Zagreb kad ga ja budem vodio, ako ima dugova, svoje dugove vratiti, jer ja tako živim i nisam nikome nikada ostao dužan pa neće ni Zagreb. Zagreb će popraviti svoju financijsku situaciju, svoju komunalnu i prometnu infrastrukturu. Provest ćemo zakon o obnovi potresom pogođenih objekata. Nadalje, Zagreb će nastaviti biti lider u socijalnoj politici, bolje će iskorištavati europske fondove i učinkovitije koristiti svoju gradsku upravu i imovinu. Jamčim vam da će Zagreb od jeseni imati besplatne vrtiće, a u četiri godine pred nama bolje ćemo gospodariti otpadom i zatvoriti Jakuševec”, naglasio je Škoro. Više o programu Miroslava Škore i izborima za Gradonačelnika Grada Zagreba doznajte na mrežnim stranicama Domovinskog pokreta na adresi domovinskipokret.hr.

Video: Grad za sve nas – Miroslav Škoro predstavio kandidaturu za gradonačelnika Zagreba

Tagged