miriiam - call me up :: 2022.

Miriiam, sjajna mlada glazbenica, predstavlja svoj album “Call Me Up” i u vinilnom izdanju

U prodaji je vinilno izdanje albuma “Call Me Up” sjajne mlade indie glazbenice Miriiam! Podsjetimo, album je prava poslastica – ishvalila ga je kritika, ali što je možda i važnije, prigrlila ga je šira javnost. A sada je taj LP prigodno objavljen i na 130 gramskom crnom vinilu, uz prateću duhovitu knjižicu. Napominjemo da se u sklopu akcije “Wise Mustache” koja će trajati samo tijekom prosinca 2022. godine, LP “Call Me Up” moći kupiti po cijeni od 130 kuna i to isključivo narudžbom preko maila mudri.brk@gmail.com. Od siječnja 2023. godine album će se naći i u prodaji u trgovinama i to po cijeni od 20-ak eura.


Zagrebačka kantautorica Miriiam predstavila se u prošloj, 2021. godini, sa dva singla – Knot i Simple-Minded Love i pratećim šarmantnim spotovima prije nego što je u studenom objavila album prvijenac Call Me Up u izdanju prijateljskih diskografskih kuća Basic&Rough i Mudri Brk. Dpdajmo da je abum odmah naišao na hvalospjeve kritike. Tako uvršten među najbolje albume 2021. godine po ocjenama Večernjeg lista i Music-Boxa.

Album “Call Me Up” promoviran je i u Zagrebu i to u KSET-u

Album Call Me Up je od izlaska krajem 2021. do prosinca 2022. godine samo na Spotifyju streaman više od 200.000 puta. A pjesme s njega su dospjele do radijskih postaja doista cijelog svijeta. Od SAD-a, Australije, Njemačke, Francuske, Nizozemske, UK-a, Brazila, Italije, Švedske, Španjolske, Portugala

Miriiam je, osim publike, prigrlila i kritika te joj je novinarski Rock&Off žiri dodijelio nagradu Veliki Prasak za najboljeg novog izvođača godine. Umeđuvremenu, objavila je i spot za singl Stella te EP Live Session. Nakon jake ovogodišnje koncertne sezone i nastupa na festivalima kao što su InMusic, Motovun Film Festival, Let’s Rock, Mudri Brk, Hoomstock… Ova glazbenica je nastupila i u Zagrebu. Sa svojim sjajnim bendo nastupila je u KSET-u, gdje je album i promovirala. Više o ovoj mladoj glazbenici doznajte na njezinoj Facebook stranici.

VIDEO: Miriiam – Knot :: Simple-Minded Love

Tagged