mihael zmajlović / mirela katalenac / lokalni izbori 2021 / sdp zagrebačka županija

Mihael Zmajlović poručio da je vrijeme za novog župana Zagrebačke županije

Mihael Zmajlović, kandidat SDP-a za župana Zagrebačke županije, pozvao je birače da u nedjelju, 30. svibnja 2021. godine “odazovu na lokalne izbore i njemu daju glas”. Time bi “potvrdili da je Zagrebačkoj županiji potreban novi župan, nova vizija, snaga i energija”.

“Promjene koje se događaju u Zagrebu preslikavaju se i na Zagrebačku županiju. Po prvi put u 20 godina stanovnici nisu već u prvom krugu dali podršku aktualnom županu. Raspoloženje birača pokazuje kako žele novu, modernu i efikasnu vlast”, rekao je Zmajlović.


“Na ovim lokalnim izborima odlučujemo o budućnosti. Stoga pozivam građane da izaberu župana koji ima snage i energije sljedeće četiri godine pratiti promjene koje se događaju u Zagrebu. Situacija je vrlo slična kao i u glavnom gradu. U Zagrebačkoj županiji imamo čovjeka koji je vladao 20 godina uz podršku HDZ-a. A sada su građani rekli – dosta”, rekao je Mihael Zmajlović, kandidat za župana Zagrebačke županije.

“Hvala Vam što ste prepoznali viziju Zagrebačke županije koja je zdrava, obrazovana, uključiva, povezana i brine o svima – od starih do mladih. Naš program Županija kakvu trebam ima osam ključnih područja koja smo detaljno obradili. Za sve njih imamo konkretna i provediva rješenja”, dodao je Zmajlović.

Mihael Zmajlović je siguran u pobjedu u drugom krugu lokalnih izbora

Zmajlović je naglasio kako je više puta obišao sve gradove i općine Zagrebačke županije. Smatra da “točno zna koji domovi zdravlja trebaju koje doktore, a na kojim je područjima je internet spor. Zna kojim školama treba produženi boravak, kako povezati naselja, općine i gradove mikroprijevozom i kako omogućiti umirovljenicima besplatne sistematske preglede.

Zna i kako i gdje iskorijeniti ambroziju, kako povezati proizvođače zdrave hrane s potrošačima i na koji način pomoći građanima kojima je imovina stradala u potresu. Razlog za optimizam koji pokazuje Zmajlović je i “odlična kampanja koju je vodio mjesecima i koja je nastala prema stvarnim željama i potrebama stanovnika”. Više informacija doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Tagged