lokomotiva - dinamo / ht prva liga

Lokomotiva dočekuje Dinamo na stadionu u Kranjčevićevoj – gdje gledati?

Lokomotiva dočekuje Dinamo u 28. kolu HT Prve lige na svom stadionu u Kranjčevićevoj ulici. Gradski derbi se igra u nedjelju, 11. travnja 2021. godine u 19.10 sati, a sudi ju Fran Jović. Nedjeljni dvoboj protiv Lokomotive ni u kojem slučaju nije samo intermezzo između dviju utakmica protiv Villarreala u četvrtfinalu Europske lige.

Podsjetimo, Lokomotiva je u zadnjim dvjema utakmicama igranima protiv Dinama u Kranjčevićevoj osvojila čak četiri boda. Sredinom prošle sezone Lokosi su pobijedili Modre s 1:0, dok je početkom studenoga 2020. godine bilo 1:1. Trener Dinama Damir Krznar posebno je istaknuo važnost ovog susjedskog okršaja.

“To je povratak u naše najvažnije natjecanje. Bez obzira na izazove u Europskoj ligi, ipak je HT Prva liga naše najvažnije nadmetanje. Znamo kakvo je stanje na ljestvici, znamo da si tu više ne smijemo dopustiti pogrešku. Upravo na takav način, ozbiljno, studiozno i s punom snagom dočekujemo nedjeljnu utakmicu. A takav će biti i sam izbor momčadi. Bit će samo tri ili četiri nužne izmjene s obzirom na energetsku potrošnju protiv Villarreala. Svi raspoloživi igrači bit će u stanju odigrati dobru utakmicu i silno su željni pobjede”, rekao je Damir Krznar.

“S obzirom na težinu ozljede, Mario Gavranović još uvijek ne konkurira za sastav i nećemo ulaziti u rizik. Sadegh Moharrami je u fazi oporavka, ali još nije posve spreman. Bruno Petković je, vidjeli ste, protiv Villarreala igrao zadnjih pola sata. Plan je da ga u sličnoj minutaži koristimo i protiv Lokomotive”, dodao je trener Dinama.

Gdje gledati live stream utakmice Lokomotiva – Dinamo?

Utakmicu 28. kola HT Prve lige između Lokomotive i Dinama možete uživo gledati u nedjelju, 11. travnja 2021. godine u 19.10 sati. Prijenos utakmice bit će na TV kanalu Arena Sport 3. Više informacija o HT Prvoj ligi doznajte na mrežnoj stranici na adresi prvahnl.hr.

Prijenos uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori). Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Video: Trener Samir Toplak najavljuje utakmicu 28. kola HNL-a Lokotiva – Dinamo

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -