karlovačka cesta, remetinec, zagreb / travanj 2013.

Karlovačka cesta u Blatu se zatvara od 7. do 14. ožujka 2022. – uvodi se linija 195

Karlovačka cesta u Blatu kod odteretnog kanala Sava-Odra zbog sanacije kolnika bit će zatvorena za promet. Radovi će se odvijati od ponedjeljka do ponedjeljka, od 7. do 14. ožujka 2022. godine. Ti radovi će poremetiti trase više autobusnih linija ZET-a koji tu prometuju. A kako bi se olakšao prijevoz, uvest će se i izvanredna autobusna linija broj 195.


Preusmjerene će biti autobusne linije 111 (Savski most – Donji Stupnik – Stupnički Obrež), 112 (Savski most – Lučko), 132 (Savski most – Goli Breg – Brezovica), 164 (Savski most – Horvati) i 168 (Savski most – Ježdovec – Prečko). Autobusi će sa terminala Savski most voziti preko Jadranskog mosta, Remetinečkom cestom do rotora Jaruščica. Karlovačka cesta će biti izbjegnuta tako da će autobusi skrenuti desno na Jadransku aveniju, a dalje će redovnim trasama voziti do svojih odredišta.

Napominjemo da će se za vrijeme radova uspostaviti dva nova privremena autobusna stajališta. Prvo će biti u zoni raskrižja Karlovačke ceste i Ulice Remetinec te na Karlovačkoj cesti kod kućnog broja 82 u pravcu Savskog mosta. Istovremeno će biti uspostavljena izvanredna autobusna linija 195 (Savski most – Blato). Ona će prometovati preko Jadranskog mosta, Remetinečkom i Karlovačkom cestom do privremenog okretišta u Blatu. Točan vozni red linije 195 možete pronaći ovdje, a više o ZET-u doznajte na njihovoj mrežnoj stranici.

Tagged