peđa grbin i joško klisović - sdp zagreb - 2021.

Joško Klisović proglašen kandidatom SDP-a za gradonačelnika Zagreba

Joško Klisović će biti kandidat SDP-a za Gradonačelnika Grada Zagreba za Lokalne izbore 2021. Takvu odluku je predsjedništvo SDP-a jednoglasno donijelo jer smatraju da je Joško “čovjek izuzetnog iskustva” i da im je “drago da imaju za kandidata, a nakon 16. svibnja 2020. godine i gradonačelnika Zagreba”.

“Građanima nudim poštenu vlast i da sudjeluju sa mnom u vođenju grada. Bit će tu referenduma, borbe protiv korupcije, financiranja projekata i crowdfundinga i mnoge druge kreativne metode”, rekao je Joško Klisović.

“Prioriteti će biti obnova i razvoj grada Zagreba, rekonstrukcija Zagrebačkog Holdinga i gradske uprave. Cijeli grad vapi za rekonstrukcijom. Da visoke prakse upravljanja uvedemo i u naš grad koji će postati konačno metropola, a ne najzapušteniji glavni grad Europske unije. To hoću i moram promijeniti. Tu me možete držati za riječ”, dodao je Klisović.

Kampanja će se bazirati na posjećivanju i upoznavanjem sa aktivnostima u Gradskim četvrti. Također, kada preuzme ključeve Grada “sustavno će urediti sve sustave u Zagrebu, a za to će koristiti gradski proračun, EU fondove i razvojne kredite”.

Joško Klisović ima tri mjeseca da pridobije Zagrepčane

“Oni koji su pratili moj rad, u svakom segmentu mog posla – tu je bilo jako puno poduzetnika. Ja sam bio jedini dužnosnik koji je tražio da ga ocijene korisnici, dakle poduzetnici. A imam tri mjeseca da se predstavim ostalim građanima”, rekao je Klisović i najavio da će osigurati dovoljno mjesta za sve u domovima za starije.

Također, najavio je da kada postane gradonačelnik Grada Zagreba raditi na poboljšanju željeznice u gradu, sporta i prometa, koji će biti jedan od prioriteta. Uz to uskladit će radno vrijeme vrtića, subvencionirati velike tvrtke koje imaju puno zaposlenika da kod sebe otvore vrtiće te time rasterete gradske vrtiće.

O Jošku Klisoviću

Klisović je rođen je 26. kolovoza 1968. godine u Zagrebu. Diplomirao na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu gdje je završio i poslijediplomski studij iz međunarodnog prava. Završio poslijediplomski studij međunarodnih odnosa na Malti (VSS – diplomirani pravnik; magistar međunarodnih odnosa).

Više informacija o kandidaturi i programu doznajte na mrežnim stranicama SDP-a na adresi sdp.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -