trg kralja tomislava, zagreb / rujan 2020.

Jesenski vozni red u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se od ponedjeljka, 7. rujna

Sve autobusne i tramvajske linije koje su prometovale prema ljetnom voznom redu ponovno će prometovati pojačanim intenzitetom, prema jesenskom voznom redu. To znači i ponovnu uspostavu autobusnih linija 114 (Ljubljanica – Prečko), 145 (Vrapčanska Aleja – Oranice) i 275 (Sesvete – Sesvetska Sopnica), a u prometu se vraćaju i noćne tramvajske linije 31 (Črnomerec – Savski most), 32 (Prečko – Borongaj), 33 (Gračansko Dolje – Savišće) i 34 (Ljubljanica – Dubec). Istog dana počinje i nova školska godina, što podrazumijeva i povećan broj djece na zagrebačkim cestama, posebice u zonama škola i vrtića. Apeliramo na vozače, kao i ostale sudionike u prometu, na pojačan oprez i poštivanje prometnih propisa i znakova.

Podsjećamo kako je odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite obavezno nošenje zaštitne maske (medicinska maska ili maska za lice) u javnom prijevozu.

Sve putnike se moli da, kao i do sada, budu savjesni i odgovorni kako bi javni gradski prijevoz funkcionirao nesmetano i bez poteškoća.

Novi vozni red bit će dostupan na početno – krajnjim stajalištima kao i na internetskoj stranici ZET-a na adresi zet.hr.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged