holding centar - zagrebački holding / listopad 2012.

Holding centar u Vukovarskoj od ponedjeljka, 17. kolovoza, radi produljeno, ali s dnevnom pauzom

Holding centar u Ulici grada Vukovara 41 od ponedjeljka radi dodatno prilagođeno epidemiološkoj situaciji i mjerama prevencije korona virusa! Sve usluge će biti dostupne od ponedjeljka do petka od 7 do 13.30 sati te od 14.30 do 20.30 sati te subotom od 9 do 13.30 sati. Korisnici se mole da koriste i poslijepodnevni termin kako bi se izbjegla čekanja ispred poslovnice. Također, tijekom dnevne stanke uplate će se moći realizirati u Pokretnom uredu koji će biti u zoni ulaska u Centar.


Novim radnim vremenom osigurat će se manji broj istovremenih posjetitelja, kao i nesmetano provođenje svih raspoloživih preventivnih mjera te epidemioloških preporuka.

U prostor će se i nadalje ulaziti ograničeno i to na poziv djelatnika, a ispred ulaza će biti uspostavljena dva pristupna koridora. Jedan će biti namijenjen korisnicima koji trebaju informacijsku podršku, podnose zahtjeve ili na drugi način žele upravljati komunalnim uslugama koje koriste, a drugi će biti za građane koji na blagajnama žele izvršiti uplatu. Duž oba koridora bit će označen potreban razmak kojega je nužno održavati tijekom eventualnog čekanja.

Svim će se posjetiteljima termalnom kamerom mjeriti tjelesna temperatura prilikom ulaska, a nošenje zaštitne maske je obvezno za sve posjetitelje!

Podsjećamo, za određene poslove više ne trebate dolaziti u Holding Centar. Parkirališne se karte za parkiranje po zagrebačkim parkiralištima mogu kupiti i putem specijalizirane internetske stranice, dok je izdavanje različitih potvrda, primjerice o (ne)postojanju dugovanja, osigurano i elektroničkim putem, a iste će biti ovjerene naprednim elektroničkim potpisom i dostavljene elektroničkim putem podnositelju zahtjeva. Druga se dokumentacija može poslati i putem elektroničke pošte na mail adresu holding.centar@zgh.hr.

Agenti Pozivnog centra raspoloživi su uvijek 24 sata dnevno na broju 072 500 400. Pokretni ured radi uobičajeno.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged

1 thought on “Holding centar u Vukovarskoj od ponedjeljka, 17. kolovoza, radi produljeno, ali s dnevnom pauzom

Comments are closed.