happy fm - radio sa srcem i tijelom :: logotip 2022.

Happy FM – novi zagrebački radio na frekvenciji 94.9 MHz na kojoj ste do sada slušali Gold FM

Hrvatska zabavna glazba dobila je svog ambasadora – s emitiranjem je počeo Happy FM! Od utorka, 29. studenog 2022. godine na području Zagreba i Velike Gorice možete ga slušati na frekvenciji 94,9 MHz. Također, Happy FM možete slušati i putem digitalnih kanala u cijeloj zemlji kao i u dijaspori. Dodajmo da ste do sada na toj frekvenciji mogli slušati radio stanicu Gold FM, a od sada je tu za Vas Happy FM – radio kakav se dugo čekao! Ukratko, ovaj novi radio je prvi radio u Hrvatskoj koji pušta isključivo hrvatsku zabavnu glazbu. Također, ovaj radio ima i jednu misiju – pokrenuti još jači razvoj zabavne glazbene scene.


Uz vrhunsku produkciju na novom zagrebačkom radiju nizat će se hit za hitom. Tako ćete tu moći čuti pjesme kao što su ‘Ako me ostaviš’ Mate Miše Kovača, ‘Amnezija’ Maje Šuput, ‘Nesretnik sam od rođenja’ Zlatka Pejakovića, Severinin ‘Ajde, ajde zlato moje’, ‘Maslačak’ grupe Magazin, ‘Moja Hercegovina’ Mate Bulića, ‘Kada žene tulumare’ Joška Čaglja Jole, ‘Ima li nade za nas’ Dražena Zečića i Anđele Kolar

Glazba koju toliki vole na radiju Happy FM je napokon dobila dom kakav zaslužuje

Happy FM donosi u zagrebački radijski eter pravi festival hitova… Čim ih krenete nabrajati, jasan je golemi potencijal koji ovaj radio pruža. Na njihov spomen odmah krene melodija u glavi, ljudi ih počnu pjevušiti. Naše višemjesečno istraživanje tržišta samo je dodatno potvrdilo ono što smo već znali. Naime, domaća zabavna glazba ima itekako veliku publiku. Njezina popularnost nije uopće upitna ni kod mlađih generacija i vrijeme je da dobije platformu koja će je predstaviti na najbolji mogući način. Ovo je moderni radio s našim najvećim hitovima”, rekla je Kristina Brčić, direktorica ovog novog radija.

“Redovito će nam u goste stizati najveća imena zabavne glazbe, ali je priča puno šira. Osigurat ćemo prostor i za mlade autore i izvođače, kao i one koji su tijekom godina neopravdano pomalo pali u zaborav. Bit će to novi impuls, vjetar u leđa zabavnjacima i vjerujem da ćemo zajedno publici predstaviti još puno novih hitova”, dodala je Kristina Brčić.

Da svoju ulogu ambasadora ozbiljno shvaćaju pokazuje i predstojeći Happy fest. A u sklopu njega će neka od najvećih imena domaće zabavne glazbe prvi put u povijesti udružiti snage i nastupiti u najvećoj hrvatskoj dvorani – Areni Zagreb. Samo zbog njih i njihove publike ta će se dvorana u petak, 9. prosinca 2022. godine pretvoriti u najveći klub u Europi. Bit će tu čak dvije pozornice i mnoštvo stolova između njih. A ujedno to će bit i velika proslava pokretanja Happy FM-a, radija kakav se čekao. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama radija na adresi happyfm.hr.

Tagged