forum zagrebačkih ugostitelja 2020

Forum zagrebačkih ugostitelja bit će u novom ruhu održan i 2020. godine

Usprkos kompleksnoj pandemijskoj situaciji za sektor, tradicionalni Forum zagrebačkih ugostitelja u 2020. godini bit će održan i dobiva novo ruho. Ugostitelji još jednom pokazuju svoju prilagodljivost u novim uvjetima i u virtualnom obliku donose sve novosti iz svijeta ugostiteljstva, komuniciraju svoje zahtjeve i potrebe obzirom na nove pandemijske okolnosti i još jednom pokazuju otvorenost za višesmjernu komunikaciju, prilagodbu i želju za daljnjim gastronomskim i turističkim pozicioniranjem Zagreba.

U dva zanimljiva panela na repertoaru će se naći zanimljive rasprave na temu “Zagreb – gastronomska i turistička metropola budućnosti” te “Hrvatska i svijet u novim okolnostima – izazovi i nove prilike”.

Relevantni sudionici, dijeljenje iskustava iz destinacija diljem Europe i svijeta, kao i zanimljivi zaključci očekuju sudionike koji putem linka mogu izravno pratiti konferenciju. Oba panela dobit će i međunarodnu dimenziju, jer će svoja iskustva s gledateljima podijeliti i međunarodni gosti – uspješni poduzetnici iz ugostiteljstva.

Na Forumu će biti pojašnjen i Novi zakonodavni okvir na temu ljudskih resursa kao preduvjet razvoja sektora koji će biti tema okruglog stola 2kojeg s nestrpljenjem očekuju poslodavci i posloprimci.

“Izuzetno me veseli što zagrebački ugostitelji još jednom pokazuju moć prilagodbe te nisu odustali od svog tradicionalnog, centralnog događanja koje će ove godine moći online pratiti i kolege izvan Zagreba. Krilatica Foruma Ugostitelji sa srcem. Zauvijek jasno govori kako i u najkompleksnijem periodu kada brinemo o zdravlju naših najdražih, zaposlenika, klijenata, ekonomskoj stabilnosti i održivosti, istovremeno želimo doprinijeti gastronomskom i turističkom razvoju naše metropole. Za to nam je potreban sustavan dijalog i razumijevanje svih struktura relevantnih za naš sektor. Komunicirat ćemo naše zahtjeve, prijedloge i strateške odrednice, a zasigurno i ponešto naučiti od uspješnih kolega iz Europe i svijeta”, rekao je Franz Letica, predsjednik Udruženja ugostitelja Zagreb.

franz letica 2020

Pozicioniranje zagrebačke ugostiteljske ponude kao izuzetno važan dio zagrebačke turističke priče, javljanje kolega iz cijelog svijeta, zanimljive panel rasprave s relevantnim sugovornicima iz javnog i privatnog sektora i još puno toga na repertoaru je 12. studenoga 2020. godine s prijenosom uživo iz hotela Dubrovnik – s pogledom na Zagreb, od 9 do 17 sati.

Sve novosti kao i link za prijenos uživo dostupni su na službenoj stranici Foruma zagrebačkih ugostitelja na mrežnoj stranici na adresi fzgu.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - -