flixbus setra doubledecker / autobus na kat / 2017.

FlixBus ponovo povezuje Zagreb i Budimpeštu – prvi busevi kreću 11. lipnja

Autobusni prijevoznik FlixBus ponovno uspostavlja međunarodnu autobusnu liniju koja povezuje Zagreb s Budimpeštom i Siófokom! Linija se ponovo uvodi nakon više od godine dana mirovanja u petak, 11. lipnja 2021. godine.

FlixBus putnici, kao i turisti iz Mađarske, moći će tri puta dnevno putovati prema Hrvatskoj, odnosno glavnom gradu Zagrebu. A iz njega se putovanje može dalje nastaviti prema već ranije otvorenim linijama u smjeru Dalmacije, Istre ili Slavonije.


“Zbog svog fleksibilnog poslovnog modela, uspijevamo ponovno otvarati autobusne linije shodno potražnji. S obzirom na to da je ljetna sezona pred vratima, važno je prema tome kreirati ponudu i omogućiti dolaske turista u Hrvatsku. Dobra prometna povezanost je u ovom trenutku ključna za nadolazeću sezonu”, rekao je Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije.

S obzirom na optimističnu epidemiološku sliku, FlixBus pokreće sve međunarodne linije na kojima je prometovao 2019. godine

U svibnju se Zagreb povezao i s Beogradom nakon punih godinu dana mirovanja. Također, pojačala se redovita povezanost s Austrijom, Njemačkom i Italijom. Ove sezone FlixBus planira snažnije povezati Hrvatsku s 50 destinacija u osam država, koje su ujedno i ključna emitivna tržišta za Hrvatsku. To su Njemačka, Slovenija, Poljska, Austrija, Italija, Češka, Mađarska i Srbija.

“Naše polaske redovito prilagođavamo trenutnoj epidemiološkoj situaciji u Europi. Ponovno uspostavljamo autobusne veze s novim destinacijama ovisno o razvoju daljne situacije i tržišne potražnje. Postojeća epidemiološka slika daje nam nadu za uspješnom sezonom pred nama”, dodao je Ante Grbeša. Više o FlixBusu doznajte na mrežnim stranicama na adresi flixbus.hr.

Tagged