dankovečka ulica, dubrava, zagreb / listopad 2013.

Dankovečka ulica zatvorena zbog radova – autobusne linije ZET-a prometovat će skraćenom trasom

Zbog radova i zabrane prometa na dijelu Dankovečke ulice u Dubravi, od raskrižja s Ulicom Rudolfa Kolaka do raskrižja s Miroševečkom cestom, od petka, 9. kolovoza od 9 sati, do očekivanog završetka radova u ranim jutarnjim satima ponedjeljka, 12. kolovoza 2019. godine, autobusne linije 208 (Dubrava – Vidovec), 209 (Dubrava – Čučerje) i 213 (Dubrava – Jalševec), prometovat će skraćenom trasom.

Autobusna linija 210 (Dubrava – Studentski grad – Novi Retkovec) bit će pojačana dodatnim autobusom.

Linija 209 Dubrava – Vidovec

Autobus linije 208 (Dubrava – Vidovec) vozit će skraćenom trasom: Vidovec – Granešina (škola) – Vidovec. Autobus će se u zoni zabrane prometa okretati na raskrižju Miroševečke ceste i Sunekove ulice, a privremeno početno-krajnje stajalište bit će uspostavljeno na autobusnim stajalištima Granešina, kod osnovne škole.

Raspored polazaka iz Vidovca neće se mijenjati, a u smjeru Vidovca, s polaznog stajališta Granešina, kod osnovne škole, autobus će polaziti 10 minuta kasnije u odnosu na uobičajena vremena polazaka s terminala Dubrava.

Linija 209 Dubrava – Čučerje – skraćena trasa

Autobus linije 209 (Dubrava – Čučerje) vozit će skraćenom trasom: Čučerje – Granešina – Čučerje. Autobus će se u zoni zabrane prometa okretati na raskrižju Sunekove ulice i Miroševečke ceste, a privremeno početno-krajnje stajalište bit će uspostavljeno na autobusnim stajalištima Granešina u Sunekovoj ulici, kod k.br. 26.

Raspored polazaka iz Čučerja neće se mijenjati, a u smjeru Čučerja, s polaznog stajališta Granešina u Sunekovoj kod k.br. 26, autobus će polaziti 10 minuta kasnije u odnosu na uobičajena vremena polazaka s terminala Dubrava.

Linija 213 Dubrava – Jalševec – skraćena trasa

Autobus linije 213 (Dubrava – Jalševec) vozit će skraćenom trasom: Furdini – Novoselečki put – Furdini. Autobus će se u zoni zabrane prometa također okretati na raskrižju Sunekove ulice i Miroševečke ceste, a privremeno početno-krajnje stajalište bit će uspostavljeno na autobusnim stajalištima na Novoselečkom putu, kod k.br. 1.

Raspored polazaka iz Furdina neće se mijenjati, a u smjeru Furdina, s polaznog stajališta na Novoselečkom putu kod k.br. 1, autobus će polaziti 10 minuta kasnije u odnosu na uobičajena vremena polazaka s terminala Dubrava.

Pojačana linija 210 tijekom radova

Za nastavak putovanja do Dubrave preporuča se korištenje autobusne linije 210 (Dubrava – Studentski grad – Novi Retkovec) koja će u subotu i nedjelju, 10. i 11. kolovoza, biti pojačana dodatnim autobusom.

Novi, privremeni raspored polazaka bit će objavljen na početno krajnjim stajalištima, kao i na stajalištima u zoni raskrižja Ulice Rudolfa Kolaka i Dankovečke te Ulice Mate Lovraka i Dankovečke.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -