dankovečka ulica, dubrava, zagreb / listopad 2013.

Dankovečka ulica zatvorena od 9. do 12 kolovoza – autobusi mijenjaju trasu

Dankovečka ulica u Dubravi, od raskrižja s Ulicom Rudolfa Kolaka do raskrižja s Miroševečkom cestom, bit će tijekom vikenda zatvorena za promet! Ulica se zatvara u petak u 9 sati 9. kolovoza i bit će zatvorena do ponedjeljka, 12. kolovoza 2021. godine. Napominjemo da će radovi završiti u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima.

Zbog tih radova autobusne linije 208 Dubrava – Vidovec, 209 Dubrava – Čučerje i 213 Dubrava – Jalševec prometovat će skraćenom trasom. No, ZET će to nadoknaditi autobusnom linijom 210 Dubrava – Studentski grad – Novi Retkovec koja će biti pojačana dodatnim autobusom. Popis i trase autobusnih linija ZET-a od broja 201 do 299 doznajte ovdje.


Linija 208 Dubrava – Vidovec (skraćena trasa)

Autobus linije 208 (Dubrava – Vidovec) vozit će skraćenom trasom Vidovec – Granešina (škola) – Vidovec. Autobus će se u zoni zabrane prometa okretati na raskrižju Miroševečke ceste i Sunekove ulice. Privremeno početno-krajnje stajalište bit će uspostavljeno na autobusnim stajalištima Granešina kod Osnovne škole Granešina.

Raspored polazaka iz Vidovca neće se mijenjati. U smjeru Vidovca, s polaznog stajališta Granešina kod Osnovne škole, autobus će polaziti 10 minuta kasnije u odnosu na uobičajena vremena polazaka s terminala Dubrava.

Linija 209 Dubrava – Čučerje (skraćena trasa)

Autobus linije 209 (Dubrava – Čučerje) vozit će skraćenom trasom: Čučerje – Granešina – Čučerje. Autobus će se u zoni zabrane prometa okretati na raskrižju Sunekove ulice i Miroševečke ceste, a privremeno početno-krajnje stajalište bit će uspostavljeno na autobusnim stajalištima Granešina u Sunekovoj ulici, kod k. br. 26.

Raspored polazaka iz Čučerja neće se mijenjati, a u smjeru Čučerja, s polaznog stajališta Granešina u Sunekovoj kod k.br. 26, autobus će polaziti 10 minuta kasnije u odnosu na uobičajena vremena polazaka s terminala Dubrava.

Linija 213 Dubrava – Jalševec (skraćena trasa)

Autobus linije 213 (Dubrava – Jalševec) vozit će skraćenom trasom: Furdini – Novoselečki put – Furdini. Autobus će se u zoni zabrane prometa također okretati na raskrižju Sunekove ulice i Miroševečke ceste, a privremeno početno-krajnje stajalište bit će uspostavljeno na autobusnim stajalištima na Novoselečkom putu, kod k.br. 1.

Raspored polazaka iz Furdina neće se mijenjati, a u smjeru Furdina, s polaznog stajališta na Novoselečkom putu kod k.br. 1, autobus će polaziti 10 minuta kasnije u odnosu na uobičajena vremena polazaka s terminala Dubrava.

Linija 210 bit će pojačana tijekom radova

Za nastavak putovanja do Dubrave preporuča se korištenje autobusne linije 210 koja vozi od Dubrava preko Studentskog grada do Novog Retkovca. Ona će u subotu i nedjelju, 10. i 11. kolovoza, biti pojačana dodatnim autobusom.

Novi, privremeni raspored polazaka bit će objavljen na početno krajnjim stajalištima. Također, bit će izvješen i na stajalištima u zoni raskrižja Dankovečka ulica – Ulica Rudolfa Kolaka te Ulica Mate Lovraka – Dankovečka ulica. Više informacija o doznajte na mrežnim stranicama ZET-a.

Tagged