ozaljska ulica, trešnjevka, zagreb / travanj 2013.

Crna kronika: U dva zagrebačka kvarta pokušane provale, policija brzo privela osumnjičene

Policijski službenici policijske uprave zagrebačke proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića starosti 19 i 20 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Teška krađa” u pokušaju. Policija sumnja se da su osumnjičeni 13. travnja 2020. godine oko 21 sat, došli u Baštijanovu ulicu na Trešnjevci gdje su prišli rashladnoj vitrini koja se nalazi u sklopu kioska te pokušali obiti lokot, ali u tome nisu uspjeli.

U blizini su ih zatekli policajci te doveli u službene prostorije. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju kaznena prijava podnijeta je Općinskom državnom odvjetništvu.

Dan kasnije, 14. travnja oko 19.45 sati u Ozaljskoj ulici (Trešnjevka), nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u optiku tako što je razbio staklo izloga, nakon čega se udaljio, a da pri tome ništa nije otuđio.

Nedaleko mjesta događaja, policijski službenici uočili su mušku osobu koji se dovodi u svezu s navedenim kaznenim djelom te je ista dovedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Sažetak kaznenih djela i prometnih nesreća u zadnjih 24 sata

Sažetak kaznenih djela: U posljednja 24 sata na području Policijske uprave zagrebačke evidentirano je 18 kaznenih djela: jedno razbojništvo, devet teških krađa provaljivanjem, četiri krađe te četiri ostala kaznenih djela.

Sažetak prometnih nesreća: U posljednja 24 sata obavljen je očevid kod 15 prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe su lakše ozlijeđene. Kod 13 prometnih nesreća nastala je samo materijalna šteta.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -

1 thought on “Crna kronika: U dva zagrebačka kvarta pokušane provale, policija brzo privela osumnjičene

Comments are closed.